30+ jaar
3.27.0.10@P-CD05 (201005 1416)

Campers - Campingpakket: Ocean & Rockies Camper Tour

Travelhome Campervakanties Travel Alberta
  • Inclusief campingpakket - 17 nachten
  • Voor alle personen een dagticket van Vancouver City Tour Big Bus
  • Voor alle personen een ticket voor de Maligne Lake Cruise
  • Inclusief Inside Passage voor 2 volwassenen en camper
  • Gepersonaliseerd Roadbook

25' Melbourne AP van Traveland

Modeljaar: 2019-2020
Dit campertype beschikt over een achteruitrijcamera.
Voor gebruik van de generator wordt een toeslag berekend.
3 babystoeltjes of stoelverhogers kunnen in dit campertype geplaatst worden. Het is mogelijk deze te huren, klik hier voor de prijs.
De stoeltjes kunnen op een veilige zitplaats (met heupgordel) geplaatst worden met het gezicht naar voren, naar de zijkant en naar achteren.

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid. Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Travelhome.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Op dit moment zijn er geen data voor deze reis beschikbaar, vraag vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen