Campers - Campingpakket: The best of the west

Travel Alberta
  • Inclusief campingpakket - 19 nachten
  • Ongelimiteerd aantal kilometers
  • Gepersonaliseerd Roadbook

C25 van Cruise Canada

Bijzonderheden
2WD, Automaat, Hoogslaper, Vrije doorloop
Uitrusting
Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurderscabine), Vriezer, Koelkast, Magnetron, Radio, Douche, Toilet
Lengte
760 cm
Passagiers
Maximaal 5

Babystoel en stoelverhogers kunnen in dit campertype geplaatst worden. Je dient zelf de kinderstoel mee te nemen of ter plaatse te kopen.
De stoeltjes kunnen op de dinette geplaatst worden met het gezicht naar voren. Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van kinderstoeltjes in dit campertype

Bedden in deze camper

LengteBreedte
Hoogslaper244 cm145 cm
Dinette178 cm97 cm
Bed achterin203 cm137 cm

360° tour

Video's

Foto's

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid. Getoonde video's geven slechts een indicatie van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Travelhome.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Op dit moment zijn er geen data voor deze reis beschikbaar, vraag vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen