Campingpakket zorgeloos West-Amerika

Inclusief campingpakket

Zorgeloos op camperreis? Boek dan vandaag nog deze camperreis inclusief alle overnachtingen op de campings tijdens je reis door het prachtige maar vooral indrukwekkende Zuidwest Amerika.


Je vliegt met een non-stop vlucht van Amsterdam naar Los Angeles met de KLM, bij aankomst in Los Angeles verblijf je de eerste nacht in een hotel nabij de luchthaven. De volgende dag ga je naar de verhuurder om je camper op te halen voor 19 nachten.


Doordat alle overnachtingen op de campings al voor je zijn geboekt, kan je de route volgen die in jouw gepersonaliseerde Roadbook staat vermeld. Vanuit Los Angeles vervolgt de reis zich naar o.a. Joshua Tree N.P., Route 66 Kingman naar de immense Grand Canyon N.P. Vanuit hier ga je nog naar Bryce Canyon N.P., Zion N.P. en vanuit Zion is het tijd om naar Viva Las Vegas te vertrekken. Je hebt door de droge woenstijn gereden, en ziet in de verte een stad tevoorschijn komen. Overdag doemen de gebouwen voor je uit het niets, in de nacht twinklen alle lichtjes je tegemoet. Welcome to fabulous Las Vegas!


Nadat je 2 nachten hebt doorgebracht in Las Vegas is het tijd om de camper weer gereed te maken en richting Sequoia N.P. en Yosemite N.P. te rijden. Beide parken heel anders dan dat je hiervoor hebt gezien. Van de rode bergtoppen die je hebt gezien in Bryce Canyon N.P, ga je naar een groene omgeving met prachtige watervallen en bomen.


Vanuit de groene omgeving van Yosemite N.P. ga je door naar de grote wereldstad San Francisco. Bezoek Alcatras wat van 1934 tot 1963 in gebruik was als zwaar beveiligde gevangenis of maak een ritje in de beroemde kabeltram en stop voor een heerlijke lunch bij Fisherman's Wharf waar je ook de beroemde pier 39 kunt zien.


Nadat je twee dagen in de stad bent geweest is het tijd om weer richting Los Angeles te rijden. Je gaat via de prachtige Highway 1 terug naar Los Angeles waar je nog een stop maakt in San Simeon. San Simeon staat bekend om zijn vele zee-olifanten die hier aanwezig zijn.


Wanneer je weer in Los Angeles aankomt, moet helaas weer de koffer worden ingepakt en de camper gereed gemaakt worden om teruggebracht te worden. De volgende dag is het dan ook tijd om terug te gaan naar de verhuurder, dezelfde dag vlieg je nog terug naar Nederland met een grote koffer vol met prachtige en mooie herinneringen.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Op dit moment zijn er geen data voor deze reis beschikbaar, vraag vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen