Complete camperreis West Canada incl campingpakket - Complete camperreis West-Canada incl. campingpakket

Credit: HG Pfaff Germany
€ 2.499 p.p. i
Exclusief: Eventuele verhoging in luchthaven en internationale toeslagen

COMPLETE CAMPERREIS WEST-CANADA INCL. CAMPINGPAKKET
Azuurblauwe meren en glitterende gletsjers 

 

Tijdens deze complete camperreis met start- en eindpunt Vancouver bezoek je de mooiste en meest bijzondere plekken van West-Canada. Na een onbezorgde vlucht met KLM begint jouw Canadese avontuur in Vancouver, waar je de eerste nacht in een hotel vlakbij de luchthaven verblijft. Bezoek de binnenstad of duik op tijd onder de wol: morgen is het tijd om je camper op te halen bij verhuurder Fraserway!

 

De route* die je tijdens deze camperreis gaat rijden gaat naar: Manning Provincial Park, Oliver, Lake Country (Kelowna), Revelstoke, Banff N.P., Cline River, Jasper N.P., Clearwater / Wells Gray P.P., Cleawater, Lillooet, Whistler, Ucuelet, Victoria naar Vancouver. Tijdens de reis zijn alle campings al vastgelegd. Je hoeft je dus zelf niet te bekommeren over de route, het boeken van campingplaatsen of de kosten van campings onderweg.


Maak tijdens je reis een fenominale helikoptervlucht** boven de Rockies, wandel langs Lake Louise en Moraine Lake en maak een cruise over Maligne Lake richting Spirit Island. Altijd al een eeuwenoude gletsjer willen bezoeken? Stop dan bij het Icefields Centre en stap aan bord van de Ice Explorer. Deze neemt je mee op een avontuurlijke tocht per snowcoach naar de Athabasca Glacier. Grijp je kans nu het nog kan: de ijsvlakte is aan het smelten en het is maar de vraag hoe lang deze nog in zijn huidige vorm zal bestaan. In Whistler geniet je van een 360 graden uitzicht tijdens een tocht met de Peak 2 Peak Gondola, waarna je je reis afsluit op Vancouver Island. Een Whale Watching tour is hier een must!  

 

Op dag 21 van je camperreis is het tijd om je voertuig weer in te leveren. Je vliegt dezelfde dag huiswaarts naar Nederland. Welk onderdeel van deze reis zal jou het langste bijblijven?

 

*De route is altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen.
**Wil je de in de tekst genoemde excursies graag vooraf reserveren? Geef dit aan in het boekingsformulier en wij kijken graag naar de mogelijkheden. 

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen