Campers - Desert Arches en Canyons

€ 1.809 p.p. i
Exclusief: Eventuele verhogingen in luchthaven en internationale toeslagen, transfers tussen hotel en luchthaven

B-21 van Road Bear RV

Bijzonderheden
2WD, Automaat, Vrije doorloop, Pop-top, Achteruitrijcamera
Uitrusting
Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurderscabine), CD-speler, Vriezer, Koelkast, Generator, Radio, Douche, Zonnepanelen, Toilet, USB-aansluiting
Lengte
640 cm
Passagiers
Maximaal 4

Voor generator gebruik worden extra kosten berekend.

Bedden in deze camper

LengteBreedte
Hoogslaper200 cm132 cm
Bed achterin196 cm150 cm

Foto's

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid. Getoonde video's geven slechts een indicatie van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Travelhome.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen