Drie weken naar West-Canada 2020 - 3500 km

Bezoek ook Manning, Yoho en Kootenay

  • Rechtstreekse vluchten met Air Transat
  • Camperhuur bij premiumverhuurder Fraserway
  • Alle transfers inclusief
€ 1.319 p.p. i

Exclusief: evt. verhoging luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen

Je vliegt van Amsterdam naar Vancouver waar deze 22-daagse reis voor jou begint. Na een nachtje in een hotel nabij de luchthaven, haal je de volgende dag de luxe camper bij verhuurder Fraserway op. 

Na het ophalen van de camper begint je camperreis echt en kun je zelf gaan genieten van al het natuurpracht in West-Canada.

In deze reis heb je 3500 kilometer vrij te rijden. Bezoek tijdens je rondreis de nationale parken die West-Canada je te bieden heeft, deze zijn stuk voor stuk spectaculair! Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Banff National Park met als grootste attractie Lake Louise, of de Icefields Parkway, een adembenemende route door de Canadese Rocky Mountains met uitzicht op prachtige valleien, meren en gletsjers. Wells Gray National Park is ook zeker de moeite waard. Dit natuurgebied bevat diepe riviervalleien, uitgestrekte bossen, hoge bergen met gletsjers en spectaculaire watervallen. Het wildlife en de ongerepte natuur op Vancouver Island mag je ook zeker niet overslaan.

Daarnaast kun je met 3500 kilometer vrij te rijden je route uitbreiden door ook een bezoek te brengen aan Manning Provincial Park en de nationale parken Yoho en Kootenay.

Na afloop lever je de camper weer in bij de verhuurder. Vervolgens vlieg je vanaf Vancouver terug naar Amsterdam.

Wil je inspiratie opdoen voor deze geweldige camperreis naar West-Canada? Lees dan eens dit reisverslag van onze reisexpert Sophie.


Let op! Houd er rekening mee dat er campings begin mei en begin oktober gesloten zullen zijn omdat sommige campings eind mei openen en begin oktober sluiten. Controleer dus of de camping waar je wil overnachten wel daadwerkelijk geopend is in je reisperiode.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen