Drie weken naar West-Canada incl gratis benzinevoucher

Ontdek Vancouver, Rocky Mountains en Vancouver Island

Travelhome Campervakanties Two Jack Lake
  • Inclusief benzinevoucher t.w.v. $100,-
  • Meest gekozen reis door West-Canada
€ 1.629 p.p. i

Exclusief: alle transfers, evt. verhoging luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen

Plannen voor een reis naar West-Canada? Boek nu deze reis en ontvang gratis een benzinevoucher t.w.v. CA$100,- voor de eerste benzinekosten.


Je vliegt van Amsterdam naar Vancouver waar deze 22-daagse reis voor jou begint. Nadat je de eerste twee nachten in een hotel in het centrum van Vancouver geslapen hebt, haal jij de derde dag je camper op bij verhuurder Four Seasons of Fraserway. Na het ophalen van de camper begint je camperreis echt en kun jij zelf gaan genieten van de prachtige natuur in West-Canada.

In deze reis heb je 3000 kilometer vrij te rijden. Bezoek tijdens deze rondreis verschillende nationale parken, dit zijn echte aanraders! Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Banff National Park met als grootste attracties Lake Louise of de Icefields Parkway, een prachtige route door de Canadese Rocky Mountains. Tijdens de rit geniet jij van uitzicht op prachtige valleien, meren en gletsjers. Ook Wells Gray National Park is zeker de moeite waard. Dit natuurgebied bevat diepe riviervalleien, uitgestrekte bossen, hoge bergen met gletsjers en spectaculaire watervallen. Het wildlife en de ongerepte natuur op Vancouver Island mag je ook zeker niet overslaan tijdens jouw camperreis door West-Canada. 

Na afloop lever jij de camper weer in bij de verhuurder. Na een overnachting in een hotel nabij de luchthaven van Vancouver, vlieg je weer terug naar Amsterdam.

Wil jij inspiratie opdoen voor een geweldige camperreis naar West-Canada? Lees dan eens routesuggestie Valleys en Mountains.

 

 

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen