Drie weken West-Canada

€ 2.289 p.p. i
Exclusief: evt. verhoging luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen

 

Je vliegt van Amsterdam naar Vancouver waar deze 22-daagse reis voor jou begint. Na een nachtje in een hotel nabij de luchthaven, haal je de volgende dag de luxe camper bij verhuurder Fraserway op. Na het ophalen van de camper begint je camperreis echt en kun je zelf gaan genieten van al het natuurpracht in West-Canada.

In deze reis heb je 2500, 3000 of 3500 kilometer vrij te rijden. Bezoek tijdens jouw rondreis de nationale parken die West-Canada je te bieden heeft, deze zijn stuk voor stuk spectaculair! Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Banff National Park met als grootste attractie Lake Louise, of de Icefields Parkway, een adembenemende route door de Canadese Rocky Mountains met uitzicht op prachtige valleien, meren en gletsjers. Wells Gray National Park is ook zeker de moeite waard. Dit natuurgebied bevat diepe riviervalleien, uitgestrekte bossen, hoge bergen met gletsjers en spectaculaire watervallen.


Na afloop lever je de camper weer in bij de verhuurder. Vervolgens heb je een laatste hotelovernachting nabij de luchthaven van Vancouver


Wil je liever ook genieten van het prachtige Vancouver Island, dan is het aan te raden te kiezen voor deze reis inclusief 3000 km vrij te rijden.


Ook kun je je route uitbreiden met een bezoek aan Manning Provincial Park, Yoho N.P. en Kootenay N.P. dan kun je ook kiezen voor 3500 km.


Let op! Houd er rekening mee dat er campings begin mei en begin oktober gesloten zullen zijn omdat sommige campings eind mei openen en begin oktober sluiten. Controleer dus of de camping waar je wil overnachten wel daadwerkelijk geopend is in je reisperiode.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen