30+ jaar
3.29.0.7@P-CD06 (201126 0855)

Dwars door Canada

Canada met CanaDream

€ 1.189 p.p. i
Exclusief: transfer hotel-camperverhuurder en v.v, evt. verhoging in luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen.

Boek nu deze camperreis naar Canada met vertrek in 2021 en je maakt automatisch gebruik van de Travelhome coronagarantie.

 

Ontdek zowel het westen als het oosten van Canada in één camperreis! Je begint in Montreal of Toronto en eindigt in Vancouver of Calgary. De gehele reis is naar eigen wens in te vullen waardoor je optimaal kunt genieten van de vrijheid van een reis met de camper. 

Je vliegt van Amsterdam naar Montreal of Toronto. Montreal en Toronto zijn twee unieke en bijzondere steden. Montreal, de grootste stad van de provincie Quebec en Toronto, ook wel het New York van Canada genoemd en bekend door onder andere de Niagara Falls. 

Aangekomen in Montreal of Toronto verblijf je in een luchthavenhotel, waarna je de volgende dag de camper gaat ophalen en jouw reis dwars door Canada kan gaan beginnen! Onderweg geniet je van het natuurschoon van Canada, zoals de welbekende, indrukwekkende Rocky Mountains in het westen en het wonderschone Bruce Peninsula National Park in het oosten.

Na 23 dagen Canada zit jouw reis dwars door Canada er weer op en is het tijd om jouw camper weer in te leveren bij de camperverhuurder. Na het inleveren van de camper vlieg je diezelfde dag nog terug naar Amsterdam waar je één dag later zal landen. Zonder twijfel kijk je gegarandeerd terug op een fantastische reis!

Let op! Houd er wel rekening mee dat sommige campings begin mei nog gesloten kunnen zijn. Doorgaans gaan deze tegen eind mei pas open. Controleer daarom of de camping waar je wil overnachten wel daadwerkelijk geopend is in jouw reisperiode.  

Wil je alvast inspiratie opdoen? Lees dan de routesuggestie Dwars door Canada.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen