Exclusieve 29-daagse 4WD camperreis van Darwin naar Cairns

Van de woestijn naar de tropische oostkust

  • Exclusieve aanbieding bij Travelhome

Tijdens deze 29-daagse reis ga je per 4WD de meest bijzondere plekken ontdekken in het noorden en noordoosten van Australië.


Het 4WD-avontuur begint in Darwin waar je je 4WD camper gaat ophalen op de dag na aankomst. De route begint meteen spectaculair wanneer je aankomt bij de prachtige watervallen in Litchfield National Park. In het nabijgelegen Kakadu National Park sta je versteld van de pracht van de natuur en de vele wilde dieren. Hier vind je tevens eeuwenoude rotstekeningen van de Aboriginals. Via Nitmiluk National Park rijd je dieper Australië in. Tussen Elsey National Park en Lake woods Conservation Covenant kom je langs een bijzonder plaatsje, Daly Waters. Ga binnen in de beroemde, historische pub waar iedere reiziger even een stop maakt. Bij de unieke Devil's Marbles aanschouw je rotsen in de vorm van enorme grote knikkers die overal verspreid liggen. De échte 4WD avonturier gaat naar Davenport National Park opzoek naar verfrissende waterpoelen voor een heerlijke duik. Via Tennant Creek en Camooweal Caves National Park reis je verder naar de tropische oostkust. Townsville met de voor de kust liggende Magnetic Islands is een waar paradijs! Via de Atherton Tablelands kom je aan bij Port Douglas waar je het adembenemde Great Barrier Reef bezoekt. Jungle en oceaan ontmoeten elkaar bij Cape Tribulation en het oeroude, tropische Daintree Rainforest. De gezellige stad Cairns, waar je de camper weer inlevert en direct terugvliegt naar Nederland, is het eindpunt van deze reis. De onbeschrijfelijke contrasten tussen de outback en de oostkust, de ontmoetingen met Aboriginals en het aanschouwen van magische oases zullen er voor hebben gezorgd dat je 4WD-avontuur een onvergetelijke reis is geworden, eentje om nooit te vergeten!


Belangrijk: Wanneer je naar dit gebied afreist, kan het zijn dat je voor bepaalde wegen en parken vooraf toestemming nodig hebt van de camperverhuurder. De camperverhuurder heeft ook op een aantal gebieden en wegen een rijverbod gelegd. De plaatsen waarvoor vooraf toestemming nodig is of een verbod geldt, staan vermeld in de voorwaarden van de camperverhuurder. Bespreek je route vooraf met ons, en wij zullen samen met jou bekijken of er een verbod geldt en of dat er toestemmingen vereist zijn. 

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Op dit moment zijn er geen data voor deze reis beschikbaar, vraag vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen