Explore the East

Start de reis met 3 nachten New York

€ 1.709 p.p. i
Exclusief: New Jersey Fee $5.- per dag exclusief verkoopbelasting, alle transfer, evt. verhoging van luchthavenbelasting en internationale toeslagen

Geniet van de bosrijke natuur, de pittoreske dorpjes, bruisende steden en schitterende kustlijnen. Je bezoekt hoogtepunten zoals de Niagara Falls, Cape Cod en Letchworth State Park(ook wel de Grand Canyon van het oosten genoemd). De reis begint in Amsterdam, vanaf Amsterdam vlieg je naar New York waar je de eerste paar dagen verblijft.

 

Hoogtepunten zoals het Statue of Liberty, Ellis Island en de Empire State Building zijn zeker de moeite waard om te bezoeken. Na een paar dagen New York reis je door langs Cape Cod, Boston en Woodstock, vanwaar je een mooie wandeling kunt maken door de White Mountains. Met de vele trails is er voor iedere wanderlaar een mooie route te vinden. Daarna kan de reis door Canada beginnen. Om te beginnen in Kingston. Bezoek de vele musea en ga langs bij een van de vele demonstraties van het leger.

 

Daarna reis je door naar Toronto, waar je kan genieten van de hoofdstad van de provincie Ontario. Ook de Niagara Falls mogen niet ontbreken in deze reis. Bezoek dit prachtige natuurverschijnsel en kijk je ogen uit. Na deze onvergetelijke ervaring reis je door naar verschillende parken als Letchworth State Park en Finger Lakes. De reis eindigt tevens in New York.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen