Campers - Explore the East

€ 1.779 p.p. i
Exclusief: New Jersey Fee $5.- per dag exclusief verkoopbelasting, alle transfer, evt. verhoging van luchthavenbelasting en internationale toeslagen

C23-25 van Road Bear RV

Bijzonderheden
2WD, Automaat, Luifel, Hoogslaper, Vrije doorloop, Achteruitrijcamera
Uitrusting
Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurderscabine), CD-speler, DVD, Vriezer, Koelkast, Generator, Magnetron, Radio, Douche, TV, Toilet, USB-aansluiting
Lengte
701 - 762 cm
Passagiers
Maximaal 5

Road Bear RV garandeert niet overal satelliet ontvangst.

De camper is voorzien van een veiligheidsnet bij de hoogslaper voor jouw kind.

Voor generator gebruik worden extra kosten berekend.

3 babystoeltjes/kinderstoeltjes kunnen in dit campertype geplaatst worden. Er is echter slechts 1 'tether anchor' beschikbaar, de overige plekken zijn uitgerust met heupgordels.
Het kan zijn dat omwille van grootte van de stoeltjes minder dan het genoemde aantal geplaatst kan worden. Het installeren van babystoeltjes/kinderstoeltjes is de verantwoordelijkheid van de ouders.
Indien jouw kind volgens de wet nog in een baby/kinderstoel/stoelverhoger dient te zitten, dien je zelf voor deze baby/kinderstoel/stoelverhoger te zorgen.

Bedden in deze camper

LengteBreedte
Hoogslaper243 cm139 cm
Tweepersoonsbed203 cm137 cm
Dinette177 cm106 cm

360° tour

Foto's

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid. Getoonde video's geven slechts een indicatie van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Travelhome.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen