30+ jaar
3.29.0.7@P-CD06 (201126 0855)

Campers - Favoriet: 28-Daagse camperreis Oost-Australië

  • Meest favoriete reis
  • Gratis one-way bij Apollo met vertrek in augustus en september
€ 1.969 p.p. i
Exclusief: alle transfers (luchthaven-hotel-camperverhuurder), evt. verhoging luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen. Kosten voor het maken van een enkele reis, AU$165 ter plaatse te betalen.

2 Berth Hi Top Campervan van Cruisin Motorhomes

Bijzonderheden
2WD, Automaat
Uitrusting
Magnetron, Air Conditioning (bestuurders cabine), Koelkast, Vriezer, Radio, CD speler, USB-aansluiting
Lengte
490 cm
Passagiers
Maximaal 2

Stoelverhoger kan geplaast worden in dit voertuig maar wordt niet aangeraden. Het is mogelijk deze te huren, klik hier voor de prijs.
Kinderstoeltjes kunnen niet in dit campertype geplaatst worden.
Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van stoelverhogers en kinderstoeltjes in de voertuigen van Cruisin.

Bedden in deze camper

LengteBreedte
Dinette190 cm150 cm

Foto's

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid. Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Travelhome.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen