Grenzeloos reizen! New York, Canada en tropisch Hawaii

Drie prachtige bestemmingen in één reis

  • Citytrip New York
  • 8-daags verblijf op Hawaii

Grenzeloos reizen, met dit unieke concept van Travelhome komen je dromen uit!

Je start deze grenzeloze reis met een stopover van drie nachten in de wereldstad New York. De stad heeft vanalles te bieden, loop door de drukte van Times Square of bekijk het Vrijheidsbeeld met je eigen ogen. Ga lekker winkelen op Fifth Avenue en kom daarna helemaal tot rust in het beroemde Central Park!

Hierna vlieg je door naar Vancouver om daar te beginnen aan je camperreis met de camper richting Calgary. Je bent geheel vrij om zelf je route in te vullen door het adembenemende West-Canada. Tijdens deze rondreis bevind je je in mooi uitgestrekte natuur en kom je langs verschillende nationale en provinciale parken waaronder Banff National Park, Wells Gray Provincial Park en Jasper National Park. In deze prachtige omgeving kun je ervoor kiezen om een wandeling te maken en wilde dieren te spotten. Geniet van de prachtige natuur want voordat je het weet zijn de 14 dagen met de camper al weer om en vlieg je verder naar de volgende bestemming: Hawaii!

Vanuit Calgary vlieg je door naar het eiland Maui. Het eiland is onderdeel van "The Aloha State" oftewel Hawaii!
Hier overnacht je 7 nachten in een hotel waar je heerlijk kunt ontspannen op een van de vele prachtige stranden. Zie je jezelf al liggen op het strand van Maui met een heerlijke cocktail in je hand? Deze reis is de perfecte combinatie van een bezoek aan een wereldstad, geweldige natuur en pure ontspanning!

Vertrek is het gehele jaar door mogelijk!

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Op dit moment zijn er geen data voor deze reis beschikbaar, vraag vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen