Vlucht en New York

U begint deze fantastische grenzeloze rondreis met een vlucht vanuit Amsterdam richting New York. Na aankomst op een van de drie luchthavens van New York reist u naar uw hotel met een taxi of een shuttlebus. Wanneer u uw koffers in het hotel hebt gezet, kan uw New York avontuur beginnen en kunt u kennismaken met de bruisende stad.

Begin uw bezoek aan New York in het hart van de stad: Times Square. Hier is altijd iets te beleven, of het nu één uur in de middag is of één uur 's nachts, het is hier 24 uur per dag levendig.

De beste manier om de prachtige wereldstad te bekijken is door de metro te pakken, dit zorgt voor een snelle en gemakkelijke manier van reizen door de stad. Zo kunt u de dag starten met een ferry langs het Vrijheidsbeeld of de Statue of Liberty/Ellis Island cruise die u naar het Vrijheidsbeeld zelf brengt. Ook het bekende Wall Street is zeker een bezoekje waard en sla ook het indrukwekkende Ground Zero Memorial niet over.

Per metro kunt u naar de wijk Soho reizen of bijvoorbeeld lekker een hapje gaan eten in Chinatown of Little Italy. 's Avonds is het een leuk idee om een bezoek te brengen aan een musical op Broadway.

Bezoek tijdens uw laatste dag in the Big Apple het beroemde Central Park te bezoeken. Huur een fiets en geniet van een heerlijke picknick in het park. Vergeet ook niet om even lekker te winkelen op Fifth Avenue.

De volgende dag verlaat u deze unieke metropool met een duidelijk beeld van deze stad en vele indrukken. U vliegt van New York door naar Vancouer waar u met de camper op pad gaat door de prachtige natuur van West-Canada!

Camperreis West-Canada

Afhankelijk van het tijdstip van aankomst in Vancouver gaat u of meteen de camper ophalen of u heeft nog een hotelovernachting in een luchthavenhotel of downtown hotel.

Doordat u met een camper reist, kunt u zelf bepalen hoe uw route eruit ziet en welke hoogtepunten van West-Canada u gaat bezoeken. Uw reis door het natuurschoon van West-Canada begint in de belangrijke wereldstad Vancouver. Na het ophalen van de camper gaat u op pad door uitgestrekte natuurgebieden met uitstekende mogelijkheden tot het spotten van wilde dieren! U kunt er ook voor kiezen om eerst het gezellige Vancouver te bezoeken. Vancouver is een wereldstad met een zakelijk centrum, goede winkelmogelijkheden en een geweldig buitenleven. Een van de topattracties van de stad zijn Stanley Park, de totempalen bij Brockton Point of 's werelds eerste Steam Clock.

Tijdens uw camperreis door West-Canada kunt u verschillende nationale en provinciale parken bezoeken zoals Banff National Park, Jasper National Park, Kootenay National Park of Wells Gray Provincial Park. Banff National Park is het eerste nationale park van Canada en beslaat 6641 vierkante kilometer aan bossen, glestjers en bergen. U heeft naast overweldigende natuur ook de kans om wilde dieren waaronder grizzlyberen, coyotes, wolven en elanden te zien. Een van de grootste trekpleisters van Banff National Park is het helderblauwe bergmeer Lake Louise. 

Jasper National Park is een behouden gebleven nationaal park wat doet denken aan de pionierstijd. Een van de mooiste canyons van Jasper National Park is de Maligne Canyon, wanneer u een wandeling over de bruggetjes maakt krijgt u een goed beeld van de canyon. Daarnaast kunt u vanaf de Maligne Canyon een cruise maken naar Spirit Island, dit is het meest gefotografeerde eilandje van West-Canada. 

Het Kootenay National Park is het minst drukke park van allemaal en hier kunt u dan ook ideaal genieten van alle rust. Hier kunt u verschillende wandelen maken bij de Vermillion Pass of Stanley Glacier Trail. Het Wells Gray Provincial Park is gelegen aan de meest populaire routes door het westen van Canada, hier vindt u veel ongerepte natuur en schitterende watervallen. Overigens staat Wells Gray ook bekend om de grote kans op het spotten van beren!

Uiteindelijk komt u na 13 dagen te hebben gereisd door de prachtige natuur van West-Canada aan in Calgary. U kunt er voor kiezen om hier een dag eerder aan te komen en nog een bezoek te brengen aan deze stad. Vanuit Calgary Tower heeft u het beste uitzicht over de stad of breng een bezoek aan Devonian Gardens of Heritage Park. Daarnaast heeft Calgary ook veel restaurants en winkelmogelijkheden.

Na het inleveren van uw camper bij de camperverhuurder, vliegt u verder richting Maui waar u heerlijk gaat ontspannen op de witte stranden van Hawaii!

Hawaii

Na het ontdekken van de bruisende wereldstad New York en het genieten van de prachtige natuur tijdens de camperreis in West-Canada, is het tijd om te ontspannen op Hawaii!

Uw vliegtuig landt in Kahului, dit is de luchthaven op het eiland Maui. Vanaf aankomst kunt u genieten van het prachtige eiland Maui, wat onderdeel is van Hawaii. Ga heerlijk ontspannen met een cocktail in uw hand op de mooie uitgestrekte stranden! Op Maui heerst het gedurende het heel jaar een tropisch klimaat wat er voor zorgt dat het er haast altijd een heerlijke temperatuur is. Zie zeeschildpadden zonnen op Hawaii, dit is de enigste plek ter wereld waar soepschildpadden overdag zonnen op het strand. Of vlieg met een helikopter over de vulkanen die Hawaii rijk is!

De combinatie van bezoek aan een wereldstad, geweldige natuur en heerlijke ontspanning maakt deze reis uniek. Na een weekje is het alweer tijd om terug te vliegen naar Nederland na een overgetelijke reis. Tijdens deze vluchten heeft u waarschijnlijk een of twee overstap(pen) voordat u uw voeten weer op Nederlandse bodem zet!

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Op dit moment zijn er geen data voor deze reis beschikbaar, vraag vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen