Het beste van het westen 2022

Ontdek Vancouver en de Rocky Mountains

€ 1.299 p.p. i
Exclusief: Transfers en evt. verhoging luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen

 

Ontdek Vancouver en de Rocky Mountains tijdens deze prachtige camperreis door West-Canada.

Begin je camperreis in Vancouver en vertrek richting het het oosten van de provincie. De Canadese Rocky Mountains liggen in de provincies British-Columbia en Alberta.
Er liggen een aantal prachtige nationale parken in dit gebied, zoals Jasper National Park en Banff National Park. Bezoek de Columbia Icefields, en rijd over de Icefields Parkway naar het volgende nationale park en geniet van alle mooie bezienswaardigheden onderweg.

Vervolg je reis weer richting het westen om een bezoek te brengen aan het plaatsje 100 Mile House, om daarna je weg te vervolgen richting Whistler.
Whistler is een sportief stadje ten noorden van Vancouver. Whistler staat vooral bekend om de geweldige skigebieden en de Olympische Winterspelen van 2010 die hier hebben plaatsgevonden. Dit neemt niet weg dat er in de zomerperiode geen leuke activiteiten te doen zijn. In de zomermaanden kun je gaan mountainbiken door de bergen, maak een mooie wandeling of ga mee met een wildlife tour en probeer zoveel mogelijk wilde dieren te spotten.


De natuur in West-Canada is schitterend en er is zo veel te zien en te doen, je kijkt je ogen uit en je zal jezelf geen moment vervelen in dit betoverend mooi gebied!

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen