Hoogtepunten van IJsland

Vulkanen, Gletsjers en ongerepte natuur

€ 1.489 p.p. i
Exclusief: Eventuele verhogingen in luchthaven en internationale toeslagen, transfers
Beleef en aanschouw het prachtige IJsland tijdens deze 15-daagse camperreis. Je vertrekt vanaf Amsterdam richting Keflavik, waar je na een eerste nacht in een hotel de volgende dag de camper ophaalt bij verhuurder McRent. Rijd op je gemak rond en probeer zo veel mogelijk mee te krijgen van dit magische eiland midden in de Atlantische Oceaan. IJsland is niet alleen een land vol sneeuw en ijs, het is ook een land van explosieve vulkanen, spuitende geisers en schitterende watervallen. Bezoek de vele nationale parken en ontdek alle wonderlijke natuurverschijnselen.

Het werkelijk adembenemende IJsland zal jou versteld doen staan, niet alleen de verschillende landschappen, maar ook de rustige omgeving. IJsland is namelijk het dunstbevolkte land van Europa. Dit wil niet zeggen dat je tijdens de reis de plaatselijke bevolking niet zult zien. De bevolking is altijd vriendelijk en deelt haar cultuur graag met jou. De IJslanders zullen er alles aan doen om jou een onvergetelijke reis te laten beleven! Je hebt 13 dagen de tijd om verschillende hoogtepunten van IJsland te bezoeken. Breng onder andere een bezoek aan Skagafjördur, de fjord waar je allerlei activiteiten kunt ondernemen zoals raften, paardrijden en wandelen.

Op dag 14 lever je de camper weer in bij McRent waarna je nog een laatste nacht in een hotel verblijft nabij de luchthaven van Keflavik. De volgende dag vlieg je, vele prachtige herinneringen rijker, terug naar Nederland.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen