In de meivakantie naar Florida - Luxe

inclusief non-stop vlucht, alle transfers en luxe camper

Travelhome Florida Camperreizen
€ 1.349 p.p. i

4 personen is in deze aanbieding 2 volwassenen en 2 kinderen tot 12jr. Exclusief: evt. resortfee ca. $30-60,- p.k.p.n. excl. tax, evt. verhoging in luchthavenbelasting en (internationale) toeslagen 

Neem de kinderen mee op een onvergetelijke camperreis in de meivakantie!


Vanuit Amsterdam vlieg je rechtstreeks naar Orlando. Dit is natuurlijk ideaal tijdens een reis met kinderen. Bij aankomst in Orlando verblijf je de eerste nacht in een hotel nabij de luchthaven. De volgende dag haal je je luxe camper op bij verhuurder Road Bear. Je hoeft je tijdens deze reis ook geen zorgen te maken over het bestellen van taxi's, alle transfers zitten inbegrepen!


In de camper ontdek je tijdens je reis de mooiste plekjes van Florida. Geniet aan het strand van Clearwater Beach, ga schelpen zoeken op Sanibel Island of ga richting Miami voor een bezoek aan het Art Deco district en het beroemde South Beach.


Tijdens deze camperreis kun je ervoor kiezen om een bezoek te brengen aan de wereldberoemde Walt Disney Parken. Bezoek verschillende parken als Magic Kingdom, Epcot, Disney's Hollywood Studios Park en Disney's Animal Kingdom Theme Park en geef je over aan de mooie Disney verhalen.


Mocht je alvast inspiratie op willen doen wat je zoal tijdens deze reis kunt zien? Lees dan hier een routesuggestie.


Vind je het niet erg om een vlucht met overstap te hebben en een minder luxe camper? Bekijk dan eens de voordeligere variant in de meivakantie naar Florida van deze reis!

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen