Kerstvakantie Las Vegas

Een korte reis naar mooie natuur van West-Amerika

€ 1.089 p.p.

KERSTVAKANTIE LAS VEGAS
Een korte reis naar de mooie natuur van West-Amerika

  

Ontsnappen aan de donkere dagen en er lekker tussenuit naar Las Vegas, waar het in de hotels zelfs in de nacht nog dag lijkt. Net na de eerste kerstdagen stap je in het vliegtuig richting bruisend Las Vegas. Hier overnacht je na aankomst in een hotel aan de Strip. Hier kun je nog lekker een hapje eten en een blik werpen op de pracht en praal van de Strip voor je gaat slapen. De volgende dag haal je de camper op en ga je op pad.

 

Kijk naar de weersverwachting en zoek de beste plekjes op. Een dagje aan de kust nabij Los Angeles, richting het zuiden naar Saguaro National Park of naar het westen voor een bezoek aan Joshua Tree National Parks en Palm Springs. Met een beetje geluk kun je ook Zion National Park en Bryce Canyon National Park bewonderen. En het fijne is dat je dit in alle rust kunt verkennen zonder de grote drukte die de zomermaanden met zich meebrengen.

 

Reserveer een mooi plekje voor oudjaarsnacht en luid het nieuwe jaar in in Zuidwest-Amerika. Hoe kan het beter?

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen