30+ jaar
3.29.0.7@P-CD06 (201126 0855)

Land of Fire and Ice

Ontdek IJsland met de camper

Ragnar Th Sigurdsson
€ 1.359 p.p. i
Exclusief: evt. verhogingen in luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen.

Boek nu deze camperreis naar IJsland met vertrek in 2021 en je maakt automatisch gebruik van de Travelhome coronagarantie.


Beleef het echte IJsland tijdens deze 20-daagse camperreis. Je vertrekt vanaf Amsterdam richting Keflavik met Icelandair, waar je de eerste nacht verblijft in een hotel nabij de luchthaven alvorens je de camper gaat ophalen bij de verhuurder Touring Cars.


IJsland is het land van vulkanen, hete bronnen, gletsjers, lavavelden en fjorden. Er is geen ander land dat zoveel unieke landschappen samenbrengt. Koud ijs en hete bronnen, uitgestrekte grasweilanden en levenloze lavavelden, prachtige fjorden en zwarte stranden. Deze reis laat je zowel de bekende als de onbekende hoogtepunten van IJsland zien. Beklim vulkanen, ga op zoek naar het Noorderlicht, maak een sneeuwscootertocht over een gletsjer en ontspan in de sprookjesachtige Blue Lagoon. Ga mee op ontdekkingsreis door dit mysterieuze land.

Op dag 19 lever je de camper weer in bij Touring Cars waarna je nog een laatste hotelovernachting nabij de luchthaven van Keflavik hebt. De volgende dag vlieg je terug naar Nederland met een koffer vol mooie herinneringen!

 


Wil je meer inspiratie opdoen voor deze reis? Lees dan eens onze routesuggestie.

 

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen