National Parks of the West

Inclusief campingpakket

€ 2.029 p.p. i
Exclusief: Eventuele verhogingen in luchthaven en internationale toeslagen, transfers, mileuheffing

Deze route start in het unieke Las Vegas, de stad waar alles kan en alles mag. Na de eerste nacht in alle gekheid van deze stad haal je de camper op en rijd je via de route 66 naar Kingman.

Vanuit Kingman vervolgt de camperreis zich de volgende dag naar Grand Canyon National Park, waar je de komende twee nachten zal verblijven. Informeer bij het visitor centre hoelaat de zonsopgang opkomt, dit is zeker de moeite waard om je wekker voor te zetten.  De hoogte opzoeken? Boek dan een helicoptervlucht zodat je de immense canyon van boven kunt bewonderen. 

 

Vanuit de Grand Canyon vervolgt de camperreis zicht naar o.a. Page en Lake Powell waar je de Horseshoe bend kunt bezoeken en een excursie kunt boeken door de beroemde Antelope Canyon.
Ken je de films zoals Forrest Gump en The Lone Ranger? Deze zijn opgenomen in Monument Valley, één van de meeste gefotografeerde plekken op de wereld.

Vanuit Monument Valley ga je nog langs de prachtige rode rotspartijen van Bryce Canyon National Park en de groene omgeving van Zion National Park. Deze parken liggen maar circa 1.5 uur rijden van elkaar vandaan maar de omgevind is totaal anders. 

Via Barstow waar je een stop maakt in Calico Ghost Town. Daarna ga je naar 'A Land of Giants' Sequoia National Park waar 's werelds grootse bomen staan. De trekpleister van dit park is natuurlijk de General Sherman Tree. Dit is de grootste boom, gemeten in de volume.

De laatste dagen van de camperreis breken aan en je overnacht nog twee nachten in Yosemite National Park dat bekent staat om zijn granieten rotskliffen, denderende watervallen, groene valleien, dichte wouden met mammoetbomen van duizende jaren oud, ruige rivieren, verbluffende vergezichten en ongeroperte wildernis. 

Dan is het tijd om de camper in te leveren in San Francisco, je overnacht nog een nacht op een camping zodat jij je spullen weer kunt inpakken en de camper klaar kunt maken voor het inleveren.
Nadat je de camper hebt ingeleverd overnacht je nog twee nachten in downtown San Francisco. Boek de beroemde excursie naar Alcatraz of de Hop on Hop off bus die je langs alle beroemde plekjes in San Francisco brengt.

 

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen