National Parks of the West

Inclusief campingpakket

€ 2.109 p.p. i
Exclusief: Eventuele verhogingen in luchthaven en internationale toeslagen, transfers, mileuheffing

NATIONAL PARKS OF THE WEST

 

In je camperstoel achterover leunen terwijl je je blik laat glijden over een brede weg, rode rotsen en canyons: dat is wat jij gaat doen tijdens deze National Parks of the West-camperreis. De route hebben wij voor je uitgestippeld en ook alle campings zijn al gereserveerd. Dat is genieten! Ervaar het ultieme vakantiegevoel en geniet van al het moois dat West-Amerika te bieden heeft. Eén ding waar je wel zelf verantwoordelijk voor bent? Het opladen van je fotocamera! 

 

De route van deze 24-daagse camperreis, start in het unieke Las Vegas: de stad waar alles kan en alles mag. Na een nacht Sin City onveilig te hebben gemaakt en overnacht te hebben in een hotel, haal je de camper op en rijd je via Route 66 naar Kingman.


Vanuit Kingman vervolg je je camperreis de volgende ochtend naar Grand Canyon National Park, waar je twee nachten doorbrengt. Tip: informeer bij het visitor center hoe laat de zon opkomt. Het is de moeite waard om hier je wekker voor te zetten! De hoogte opzoeken? Boek een helikoptervlucht zodat je de immense canyon van boven kunt bewonderen. 

 

Vanuit de Grand Canyon reis je naar Page en Lake Powell, waar je Horseshoe bend bezoekt en een excursie kunt boeken door de beroemde Antelope Canyon. Ken je de films Forrest Gump en The Lone Ranger? Deze zijn opgenomen in Monument Valley, één van de meeste gefotografeerde plekken op de wereld.


Na een overnachting bij Monument Valley, rijd je langs de prachtige rode rotspartijen van Bryce Canyon National Park en door de groene omgeving van Zion National Park. Deze parken liggen maar 1,5 uur rijden van elkaar vandaan, maar de omgeving is totaal anders. 


In Barstow maak je een stop in Calico Ghost Town. Daarna ga je naar 'A Land of Giants' Sequoia National Park, waar je's werelds grootse bomen vindt. De trekpleister van dit park is de General Sherman Tree. Deze mammoetboom is bijna 84 meter hoog en heeft een diameter van ruim 11 meter. 


Tegen het einde van je camperreis bereik je Yosemite National Park, waar je twee nachten doorbrengt. Het bekendste nationale park van Californië staat bekend om zijn granieten rotskliffen, denderende watervallen, groene valleien, dichte wouden met eeuwenoude mammoetbomen, ruige rivieren, verbluffende vergezichten en ongeroperte wildernis. 


Op jouw eindpunt San Francisco overnacht je een laatste nacht op een camping, wat je de gelegenheid geeft om je koffers in te pakken en de camper gereed te maken voor het inlevermoment. Niet getreurd: naar huis hoef je nog niet. Na het inleveren van de camper, overnacht je nog twee nachten in downtown San Francisco. Bezoek bochtige straat Lombard Street, maak een ritje met de Cable Car, eet Clam Chowder op Pier 39 of laat je langs alle beroemde plekjes van San Francisco voeren door de Hop on Hop off bus. 
Alcatraz mag niet ontbreken op jouw lijstje met activiteiten in de stad met haar open karakter. Zorg wel dat je het gevangeniseiland weer mag verlaten, want op de 23e dag van jouw camperreis staat het vliegtuig op San Francisco National Airport klaar om jou weer naar huis te brengen.

 

De route die je tijdens deze camperreis gaat rijden gaat naar: Kingman, Grand Canyon South Rim, Page / Lake Powell, Monument Valley, Moab / Arches / Canyonlands, Capitol Reef N.P., Bryce Canyon N.P., Zion N.P., Barstow / Calico Ghost Town, Sequoia N.P. / King N.P., Yosemite N.P. en San Francisco. De route is altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen. 

 

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen