Nieuwe wegbrengcampers 2019 - Apollo/Star RV - Camper Only

Wegbrengcampers vanuit de fabriek

  • Splinternieuwe wegbrengcampers
  • Inclusief kosten voor het maken van een enkele reis
€ 289 p.p. i

Exclusief: Vlucht, hotelovernachtingen, transfer(s) en evt. verhoging luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen

Profiteer van de spectaculair lage prijzen van deze nieuwe wegbrengcamper van Apollo/Star RV! Boek snel want op=op.

Spotgoedkope nieuwe wegbrengcampers van Apollo/Star RV. Haal een gloednieuwe camper op in Elkhart, Indiana en maak een onvergetelijke reis dwars door Amerika naar een van de inleverlocaties van Apollo/Star RV. Je kunt de camper inleveren in San Francisco, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Seattle of Miami.

Ontdek de highlights van Amerika tijdens 12, 17 of 24 nachten camperhuur! Reis door verschillende nationale parken met adembenemde vergezichten en slaap op de mooiste campings midden in de natuur! In de ochtend word je wakker en ontbijt je in de frisse buitenlucht, in een prachtig bos of aan een meer bijvoorbeeld. Dat is pas echt genieten!

Voorbeeldroute: reis zo snel mogelijk richting het zuiden van het land om de zon op te zoeken. Start bijvoorbeeld in Texas en reis via White Sands National Monument, Carlsbad Caverns en de Guadaloupe Mountains richting Phoenix en de Grand Canyon. Vervolgens via Page/Lake Powell richting Bryce Canyon en Zion National Park, daarna relaxen in Las Vegas en sluit af in Los Angeles. Of reis verder naar boven via de kust en eindig in San Francisco, mogelijkheden te over!

Het is verstandig om ons jouw tweede en eventueel derde keus van inleverlocatie te laten weten. Dit kun je vermelden in het 'extra opmerkingen' veld op het boekingsformulier. 

Ideeën opdoen voor verschillende routes en reisverslagen lezen van reizigers die je voorgingen? Op de pagina over wegbrengcampers vind je het allemaal.  

Meer informatie over deze nieuwe wegbrengcamperreis (inclusief vlucht, hotels & transfers) 

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.