Nieuwe wegbrengcampers 2019 - Apollo/Star RV - Camper Plus

Wegbrengcampers vanuit de fabriek

Bezienswaardigheden USA
  • Splinternieuwe wegbrengcampers
  • Inclusief kosten voor het maken van een enkele reis
€ 1.449 p.p. i

Exclusief: Evt. resortfee hotel ca. US$30-US$60 p.n, transfer verhuurder - hotel/luchthaven & evt. verhoging luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen.

Profiteer van de spectaculair lage prijzen van deze nieuwe wegbrengcampers van Apollo/Star RV! Boek snel want op=op.

Je vliegt van Amsterdam naar Chicago waar je, na een hotelovernachting, je camper ophaalt in Elkhart, Indiana. Je huurt 17 nachten een nieuwe wegbrengcamper van Apollo/Star RV. Maak een onvergetelijke reis dwars door Amerika naar een van de inleverlocaties van Apollo/Star RV.

Ontdek de verschillende staten van Amerika, rijd door het uitgestrekte landschap, wandel door de mooiste parken en ontspan aan een van de stranden. In alle vrijheid ontdek je de mooiste plekjes van de Verenigde Staten in een nieuwe camper, genieten!

Haal je camper in juli op. Je kunt de camper inleveren in San Francisco, Las Vegas of Los Angeles.

Ideeën opdoen voor verschillende routes en reisverslagen lezen van reizigers die je voorgingen? Op de pagina over wegbrengcampers vind je het allemaal.

Het is verstandig om ons je tweede en eventueel derde keus van inleverlocatie te laten weten. Dit kun je vermelden in het 'extra opmerkingenveld' op het boekingsformulier.    

Meer informatie over deze nieuwe wegbrengcamperreis (exclusief vlucht, hotels & transfers) 

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.