Nieuwe wegbrengcampers 2020 - El Monte - Camper Plus

Met een gloednieuwe camper door de VS

€ 849 p.p. i

Exclusief: evt. verhoging luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen, evt. resortfee ca. $30-60,- p.k.p.n. excl. tax, enkel bij inleveren Las Vegas: transfer hotel - luchthaven Las Vegas

De populaire wegbrengcampers van El Monte zijn er weer! Profiteer van de spectaculair lage prijzen en boek snel want op=op.


Haal een gloednieuwe camper op bij de Elkhart County KOA in Middlebury, Indiana (nabij Chicago*) en breng deze naar een van de El Monte locaties: Los Angeles, San Francisco of Las Vegas. Tijdens de reis worden de gloednieuwe campers** in de praktijk getest. Door jou! Het enige dat je hoeft te doen is te testen of alle functies van deze gloednieuwe camper werkzaam zijn. Een uitgelezen kans om een prachtige camperreis te maken, tegen een sterk gereduceerd tarief.


Deze nieuwe wegbrengcamper is op basis van het 'Run of Fleet' principe: de verhuurder kiest het campertype waarmee je gaat reizen. Je kunt je voorkeur doorgeven, echter wordt dit niet gegarandeerd. De verhuurder kan ter plaatse nog wijzigen van campertype.


Bij inleveren in Los Angeles en San Francisco kun je kiezen tussen een 21-daagse of 24-daagse reis. Bij inleveren in Las Vegas heb je na het inleveren nog een laatste hotelovernachting op de Strip hierdoor kun je kiezen tussen een 22-daagse of 25-daagse camperreis.


Vertrek van deze reis is mogelijk van 1 t/m 5 maart en van 8 en 9 maart 2020


Houd er tijdens het plannen van je route rekening mee dat er 4000 km vrij te rijden is. Zit in je wenselijke route meer kilometer, dan raden wij aan een extra mijlenpakket bij te boeken.  

Meer informatie over deze nieuwe wegbrengcampers (alleen camperhuur) Camper Only. 


* Denk ook eens aan een stopover van enkele dagen in Chicago. Een ontzettend leuke stad en een ontspannen begin van je reis. Vooral degenen die op vrijdag op willen halen raden we vooraf een extra nacht hotel aan. In maart komt het een enkele keer voor dat een vlucht geannuleerd/ernstig vertraagd is. Met een extra nachtje hotel is dit geen probleem en haal je zorgeloos een dag later je camper op, vol met nieuwe indrukken van het bruisende Chicago. Heb je interesse in extra nacht(en) Chicago? Laat het dan in het opmerkingenveld op het boekingsformulier weten.


**El Monte behoudt het recht je een oudere camper uit de bestaande vloot mee te geven indien noodzakelijk.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.