Nieuwe wegbrengcampers 2020 - Road Bear - Camper Only

Splinternieuwe campers vanuit de fabriek

  • Inclusief kosten voor het maken van een enkele reis
  • Splinternieuwe wegbrengcampers
€ 619 per camper i
Exclusief: vluchten, hotelovernachtingen en transfers
Profiteer van de spectaculair lage prijzen van deze nieuwe wegbrengcamper van Road Bear! Boek snel want op=op. 

Haal een gloednieuwe camper op bij de fabriek in Middlebury, Indiana (nabij Chicago) en maak een testrit naar de Road Bear locatie. Tijdens de reis worden de gloednieuwe campers in de praktijk getest. Door jou! Het enige dat je hoeft te doen is te testen of alle functies van deze gloednieuwe camper werkzaam zijn. Een uitgelezen kans om een prachtige camperreis te maken, tegen een sterk gereduceerd tarief. 

Je kunt de camper alleen nog ophalen op 12 en 13 maart 2020. Onder de tab "In/-Exclusief" vind je de meest actuele beschikbaarheid.

Deze nieuwe wegbrengcamper is op basis van het 'Run of Fleet' principe: de verhuurder kiest het campertype waarmee je gaat reizen. Je kunt je voorkeur doorgeven, echter wordt dit niet gegarandeerd. De verhuurder kan ter plaatse nog wijzigen van campertype. 

Let op: wij raden sterk aan de transfer bij te boeken (zie tevens 'exclusief'). Indien je dit wenst dit bij boeking graag vermelden in het opmerkingenveld.  

Het is verstandig om ons je tweede en eventueel derde keus van inleverlocatie te laten weten. Dit kun je vermelden in het 'extra opmerkingen'veld op het boekingsformulier.   

Uiteraard bieden wij ook volledig verzorgde reizen aan! Dat wil zeggen inclusief o.a. vliegreis, hotelovernachtingen en camperhuur.  

Meer informatie over deze nieuwe wegbrengcamperreis (inclusief vlucht, hotel en transfer).

VERTREKDAGEN & PRIJZEN