Nieuwe wegbrengcampers 2020 - Road Bear - Camper Plus

OP=OP!

  • Voordelig reizen met een nieuwe camper
€ 739 p.p. i
Exclusief: resortfee ca. $30-60,- p.k.p.n. excl. tax, evt. verhoging luchthavenbelasting & toeslagen.
Profiteer van de spectaculair lage prijzen van deze nieuwe wegbrengcampers van Road Bear! Boek snel want op=op. 

Haal een gloednieuwe camper op bij de fabriek in Middlebury, Indiana (nabij Chicago*) en breng deze naar de Road Bear locatie Newark. Tijdens de reis worden de gloednieuwe campers in de praktijk getest. Door jou! Het enige dat je hoeft te doen is te testen of alle functies van deze gloednieuwe camper werkzaam zijn. Een uitgelezen kans om een prachtige camperreis te maken, tegen een sterk gereduceerd tarief. 

Deze wegbrengreis is op basis van het 'Run of Fleet' principe: de verhuurder kiest het campertype waarmee je gaat reizen. Je kunt jouw voorkeur doorgeven, echter wordt dit niet gegarandeerd. De verhuurder kan ter plaate nog wijzigen van campertype. 

Het is verstandig om ons je tweede en eventueel derde keus van inleverlocatie te laten weten. Dit kun je vermelden in het 'extra opmerkingen' veld op het boekingsformulier. 

Vertrek van deze wegbrengcamperreis is in maart 2020!  

Meer informatie over deze nieuwe wegbrengcampers (alleen camperhuur) Camper Only. 

* Denk ook eens aan een stopover van enkele dagen in Chicago. Een ontzettend leuke stad en een ontspannen begin van je reis. Vooral degenen die op vrijdag op willen halen raden we vooraf een extra nacht hotel aan. In maart komt het een enkele keer voor dat een vlucht geannuleerd/ernstig vertraagd is. Met een extra nachtje hotel is dit geen probleem en haal je zorgeloos een dag later je camper op, vol met nieuwe indrukken van het bruisende Chicago. Heb je interesse in extra nacht(en) Chicago? Laat het dan in het opmerkingenveld op het boekingsformulier weten.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.