Ontdek de wildernis van de Yukon INCL. gratis benzinevoucher!

De ongerepte natuur in het noorden van Canada

  • 19 dagen op pad met een premium camper
  • Inclusief benzinevoucher t.w.v. $100,-
€ 1.969 p.p. i
Eventuele verhoging in de luchthavenbelasting en (internationale) toeslagen.

Ontdek avontuurlijk Yukon met deze 22-daagse camperreis. Na de vlucht verblijf je een nacht in Whitehorse zodat je de volgende dag goed uitgerust jouw Fraserway camper kunt gaan ophalen. Tijdens de camperreis heb je de vrijheid om te gaan en te staan waar je maar wilt en geniet je ultiem van de overweldigende natuur in de Yukon.


Rondom Whitehorse is er veel moois te zien en te doen. Kanoën over de Yukon River door Miles Canyon is erg populair. Of stap op de Whitepass Train voor een bijzondere treinroute dwars door de adembenemende natuur. Een stadstour van een halve dag door Whitehorse is aan te raden, dit is een goede en leuke manier om meer te leren over de hoofdstad van de Yukon!
Rijd over verlaten wegen naar je volgende bestemming die misschien wel uren verderop ligt. Onderweg hoef je je echter niet te vervelen, de uitzichten zijn magisch mooi. Geniet van de wilde dieren, ongerepte pure natuur en uitgestrekte wegen. Kampeer midden in de bossen, met uitzicht op hoge bergtoppen of een glinsterend meer. De kans is goed aanwezig dat je beren spot vanuit de camper! Kom helemaal tot rust in de Yukon. Naast de indrukwekkende natuur vind je in de Yukon ook veel historie van de Klondike Gold Rush. In 1896 werd een grote goudvondst gedaan in de Bonanza Creek bij Dawson City, waarna vele goudzoekers naar Yukon trokken. In Dawson City kun je deelnemen aan de Dawson City & Gold Fields Tour. Tijdens deze tour leer je meer over de geschiedenis van het mijnen naar goud in de Yukon waar deze regio vroeger (en vandaag nog steeds) wereldberoemd door werd.


Na 19 dagen camperreis lever je de camper ook in Whitehorse weer in. Hier overnacht je de laatste avond in een hotel nabij het vliegveld waarna je de dag erna weer vertrekt richting Amsterdam.


Wil jij meer inspiratie opdoen over de Yukon, lees dan onze routesuggestie avontuurlijk Yukon

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen