Ontdek de wildernis van de Yukon incl stopover in Vancouver

Bezoek 3 nachten de bruizende stad Vancouver

In het noordwesten van Canada vind je één van onze meest favoriete en mooiste provincies: de Yukon. Met haar bekende en zeer treffende slogan "Yukon: Larger than life" word goed weergegeven wat een spectaculaire landschappen je met de camper kunt ontdekken.

De plaatselijke bevolking staat bekend om haar vriendelijkheid èn behulpzaamheid. De midzomernachtzon maakt de dagen tijden je camperreis in 'de zomermaanden' eindeloos. Of wat dacht je van het bewonderen van het magnifieke natuurverschijndel het noorderlicht, in het najaar?

 

Deze camperreis start met een stopover in Vancouver, waar je 3 nachten verblijft in een hotel in het centrum van Vancouver. Maak een wandeling boven de meest spectaculaire Capilano River of breng een bezoek aan Stanley Park dit dichtbeboste stadspark is erg geliefd bij de inwoners van Vancouver.

 

Nadat je 4 dagen hebt doorgebracht in Vancouver vlieg je door naar Whitehorse waar je nog een nacht in een hotel nabij de luchthaven overnacht alvorens je de camper gaat ophalen.

 

Je hebt 16 dagen camperhuur om de prachtige omgeving van de Yukon te gaan ontdekken, bezoek Kluene National Park in het park vindt je de hoogste bergtop van Canada (Mount Loga, 5959 meter). de meest diverse grizzlypopulatie in Noord Amerika en het grootste ijsveld van Canada.
De Yukon heeft zoveel meer, voor vele hét hoogtepunt van een reis door de Yukon is de Dempster Highway, maar ook Tombstone Territorial Park en meer. 

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Op dit moment zijn er geen data voor deze reis beschikbaar, vraag vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen