Ontdek Noordwest-Amerika

Rijd richting West-Canada of Oregon

€ 1.129 p.p. i
Exclusief: milieuheffing $7,- excl. tax, evt. resortfee $30-60,- excl. tax, transfer hotel - verhuurder en verhuurder - luchthaven, evt. verhoging luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen

Wanneer je voor deze reis kiest, vlieg je van Amsterdam naar Seattle. In de skyline van de stad valt direct de Space Needle op. Met een beetje geluk zie je naast de hele stad ook de besneeuwde toppen van Mount Rainier op de achtergrond.


De eerste nacht verblijf je in een hotel nabij de luchthaven van Seattle en de volgende dag haal je de camper op bij de verhuurder. 18 dagen heb je de camper tot je beschikking en de route die je gaat afleggen bepaal je zelf. Je kan ervoor kiezen om het noordwesten van Amerika te gaan ontdekken of combinatie met Amerika en Canada of juist helemaal naar Canada. Zoals je kunt lezen dus vanuit Seattle genoeg keuze qua route en bezienswaardigheden.


Kies je voor Noordwest-Amerika sla dan zeker Olympic National Park en de parken in de Rocky Mountains zoals Yellowstone en Grand Teton niet over. Ga je juist richting Canada dan kun je via Olympic N.P. de overtocht maken naar Vancouver Island en richting de Rockies van Canada afreizen.


Na 18 dagen camper lever je de camper in en vlieg je dezelfde middag weer terug naar Nederland.


Wil je alvast wat inspiratie opdoen over een mogelijke route? Lees dan eens de 25-daagse routesuggestie camperreis Noordwest-Amerika of combinatiereis West-Canada en Amerika.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen