Ontdek Oost-Canada

Boek nu een camperreis voor 2023 vanuit Toronto

€ 1.179 p.p. i
Exclusief: Eventuele verhogingen in internationale en luchthavenbelasting en alle transfers

ONTDEK OOST-CANADA
Boek nu een camperreis voor 2023 vanuit Toronto

 

Wil jij cultuur snuiven en fietsen langs het water in Toronto, de spectaculaire Niagara Falls zien en beren en elanden spotten in Algonquin Provincial Park? Boek dan een prachtige camperreis door Oost-Canada met CanaDream!

 

Na een comfortabele vlucht met Air Canada heb jij alle tijd om te acclimatiseren: jouw Canadese avontuur begint met twee hotelovernachtingen in Toronto, de grootste stad van Canada. Geniet van een geweldig uitzicht vanaf de CN Tower, snuif cultuur in een van de vele musea of huur fietsen en rijd langs Kensington Market en Waterfront. Op je derde reisdag staat je huis op wielen voor je klaar bij verhuurder CanaDream en kan je road trip beginnen!

 

Tijdens deze camperreis heb je alle vrijheid: de route en het tempo bepaal jij! Bewonder de adembenemende Niagara Falls en struin door bruisende stad Montreal, waar je een stadstour maakt en gaat picknicken bij het 'Lac des Castors'. 'Castor' betekent 'bever' in het Frans, dus houd je ogen goed open tijdens je bezoek! In Ottawa vermaak je je uren met bezoekjes aan Parliament Hill, ByWard Market en Rideau Canal. Kun jij je voorstellen dat deze waterweg 's winters gebruikt wordt om over te schaatsen?

 

Wie denkt dat je in Oost-Canada geen wildlife kunt zien, heeft het mis: Algonquin Provincial Park staat bekend om zijn grote elandpopulatie, maar er leven ook beren, wolven en herten. Ook kun je er heerlijk fietsen of wandelen. In Bruce Peninsula National park geniet je van de uitgestrekte meren, kliffen en grotten. Ook hier leven beren en verder biedt het een thuis aan kleinere dieren zoals lynxen, eekhoorns en otters. In de wateren rondom Nova Scotia leven walvissen. Probeer deze enorme dieren te spotten tijdens een walvisexcursie!

 

Buiten walvissen staat Nova Scotia bekend om haar charmante vissersplaatsjes. Leer alles over het smokkelaarsverleden van Halifax in Privateers' Wharf en bezoek Shag Harbour. Dit plaatsje verwierf wereldwijde bekendheid in 1967 met een veronderstelde UFO-crash. Te down-to-earth voor alien sightings? Maak dan de oversteek naar Prince Edward Island. Hier vul je je maag na een heerlijke strandwandeling met kreeft, oesters en mosselen.


Wil je inspiratie opdoen voor deze reis? Lees dan alvast dit reisverslag.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen