Ontdek San Francisco in een 23-daagse reis

Camperreis door West-Amerika

San Francisco Golden Gate Bridge
€ 1.889 p.p. i
Exclusief: transfers,- excl. tax, resortfee ca. $30-60,- p.k.p.n. excl. tax, alle transfers, evt. verhoging luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen

 

Je vliegt vanaf Amsterdam naar San Francisco, daar verblijf je de eerste 2 nachten in een hotel downtown. Maak een wandeling over de Golden Gate Bridge, je hebt hier zonder twijfel het beste uitzicht over de skyline. Ontdek het gezellige Fisherman's Wharf en ga ook zeker met de boot naar het  wereldberoemde gevangeniseiland Alcatraz. Nadat je San Francisco hebt ontdekt is het tijd om de camper op te halen!

De reis langs de mooie nationale parken van West-Amerika kan nu echt beginnen. Je hebt zelf de vrijheid om de route te bepalen. Reis via de adembenemende Highway 1 richting het bruisende Los Angeles. Geniet van de natuur in Joshua Tree National Park,  bekijk de immense rotspartijen in Zion National Park en vergeet zeker niet een stop de maken bij de imposante Grand Canyon.

 

Vervolgens kom je aan in Las Vegas waar je je ogen uit kijkt! De  stad staat vooral bekend om zijn bijzondere hotels en casino's. Vergeet ook zeker niet om een van de shows van bijvoorbeeld het Bellagio: de fonteinen zorgen voor een prachtige show. Vanuit Las Vegas breng je een bezoek aan Seqouia en Kings Canyon National Park en Yosemite National Park. Je reis eindigt ook weer in San Francisco, waar je de camper weer inlevert. Je zult deze reis niet snel vergeten!

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen