Campers - Ontdek San Francisco in een 23-daagse reis

San Francisco Golden Gate Bridge
€ 1.579 p.p. i
Exclusief: transfers,- excl. tax, resortfee ca. $30-60,- p.k.p.n. excl. tax, alle transfers, evt. verhoging luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen

 

A Family Sleeper van El Monte RV

Bijzonderheden
2WD, Automaat, Luifel, Hoogslaper, Vrije doorloop, Slide-out
Uitrusting
Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurderscabine), CD-speler, DVD, Vriezer, Koelkast, Generator, Magnetron, Radio, Douche, TV, Toilet
Lengte
970 - 1030 cm
Passagiers
Maximaal 6

Voor generator gebruik worden extra kosten berekend.

Bedden in deze camper

LengteBreedte
Bed achterin187 cm152 cm
Slaapbank152 cm129 cm
Dinette172 cm104 cm
Stapelbed177 cm68 cm
Hoogslaper205 cm119 cm

Foto's

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid. Getoonde video's geven slechts een indicatie van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Travelhome.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen