Ontdek Schotland in 9 dagen

Bezoek de Schotse Hooglanden

€ 849 p.p. i
Exclusief: alle transfers, evt. verhoging (internationale) toeslagen & luchthavenbelasting
Deze 9-daagse camperreis staat in het teken van de hooglanden in Schotland. Reis met de camper door de prachtige natuur van Schotland. Je begint in de historische stad Edinburgh.
Je vliegt van Amsterdam naar Edinburgh waar je de eerste dag de stad kunt ontdekken, slenter door de nauwe straatjes die Edinburgh rijk is en sluit de avond af in een van de vele pubs.
De volgende dag ga je de camper ophalen die voor 8 dagen jouw huisje op wielen is en je de mooiste plekjes van Schotland laat zien.

 

Volg de route vanuit Edinburgh naar Cairngorms National Park, Inverness en uiteraard Loch Ness en de Isle of Skye. Maak een uitstapje naar een whisky proeverij in Fort William of maak een prachtige wandeling langs de oevers van het grootste meer van Groot Brittannië, Loch Lomond.

 

Na 8 dagen reizen met de camper, lever je hem in de ochtend weer in bij de verhuurder en vlieg je dezelfde dag weer terug naar Amsterdam.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen