Ontdek West-Canada vanuit Calgary

Bezoek de Rocky Mountains van Canada

Banff Lake Louise Tourism
  • Benzinepas t.w.v. $100,-
  • Keuze uit twee camperverhuurders
€ 1.429 p.p. i

Exclusief: enkel bij Cruise Canada milieuheffing US$5,- excl. tax & transfer hotel - verhuurder, verhuurder - luchthaven, evt. verhoging in de luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen

Deze 22-daagse door West-Canada heeft je veel moois te bieden. Je begint jouw reis in Amsterdam waarna je met Air Canada naar Calgary vliegt. Na jouw aankomst, verblijf je 1 nacht in een middenklasse hotel nabij de luchthaven in Calgary om uit te rusten van jouw vliegreis. 

Het beste uitzicht over deze stad en de omgeving heb je vanuit de Calgary Tower. Indien het weer niet optimaal is kun je nog steeds een heerlijk dagje in het park doorbrengen, de Devonian Gardens zijn namelijk overdekt. Het is een van de grootste overdekte tuinen ter wereld en heeft wandelpaden, watervallen, fonteinen, vissen en schildpadden. Daarnaast heeft de stad vele restaurants en mogelijkheden om te winkelen, zowel voor nieuwe mode als voor de echte Western mode kun je hier terecht.

De tweede dag kun je jouw camper bij Cruise Canada of CanaDream ophalen. Je hebt de camper 20 dagen tot jouw beschikking. In deze tijd kun je optimaal genieten van de schoonheid van West-Canada. Bezoek de vele nationale parken van West-Canada zoals Banff en Jasper. Maak wandelingen door de prachtige bergen. Kampeer in de wildernis en ontdek gedurende jouw rondreis de adembenemende Rocky Mountains met haar helderblauwe meren. Ga lekker relaxen in de warmwaterbronnen van Radium Hot Springs. Vergeet niet te genieten van de ongerepte natuur en het wildlife in West-Canada!

Op de 21e dag lever je jouw camper in de ochtend weer in bij het Cruise Canada of CanaDream verhuurstation in Calgary waarna je in de middag weer terug naar Amsterdam vliegt.

Wil je inspiratie opdoen voor deze geweldige camperreis? Lees dan eens deze routesuggestie Onvergetelijk West-Canada die onze medewerkers bij Travelhome hebben samengesteld.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.