Populairste camperreis voor gezinnen

Een complete reis inclusief campings en excursies

  • Inclusief campingpakket
  • Inclusief vele excursies
  • Vliegen met KLM
€ 2.369 p.p. i
Exclusief: Eventuele verhoging in de luchthavenbelasting en (internationale) toeslagen. En alle transfers m.u.v. de transfer van de luchthaven van Calgary naar je hotel

Altijd al met het gezin op camperreis naar West-Canada willen gaan? Dan is de pakketreis populairste camperreis voor gezinnen echt iets voor jou. Wij zorgen voor een compleet pakket inclusief, vlucht, hotel, camper, campings maar ook leuke excursies voor het gehele gezin.

De reis start in de provincie Alberta, Calgary waar je de eerste nacht bij aankomst overnacht in een hotel nabij de luchthaven. De volgende dag gaat het avontuur beginnen en kan de camper opgehaald worden bij de verhuurder CanaDream. Nadat je de camper hebt opgehaald en boodschappen hebt gedaan rijdt je de eerst dag door naar Kananaskis, een korte rit zodat je eerst even kunt wennen aan de camper.

De provincie Alberta staat bekend om een enorm gevarieerd lanschap: van bergen, prairies tot bossen. De route die wij hebben opgenomen in deze reis gaat dwars door dit uiteenlopende landschap waar je zal eindigen in de stad Vancouver.

 

Ga met de kinderen in Dinosaur Provincial Park opzoek naar de overgebleven dinosaurusbotten en maak in Banff National Park gebruik van de Banff Gondola waar je een adembenemend uitzicht hebt. Tijd voor wat avontuur? In Jasper National Park ga je met het gehele gezin de Historic Jammer tour doen. En tijdens de prachtige rit over de Ice Field Parkway kan je stoppen voor de Ice Explorer Glacier Tour. Je gaat per snowcoach voertuig naar de Athabasca Glacier. Deze eeuwenoude ijsvlakte is steeds meer aan het smelten en dus eigenlijk een must om te bezoeken tijdens de camperreis door Canada.

 

Bij aankomst in Vancouver heb je nog 2 nachten in een hotel om deze indrukwekkende stad te verkennen. Maak een wandeling of huur fietsen voor een bezoek aan Stanely Park en loop over de beroemde Suspension Bridge.

 

Op dag 24 zit de reis er weer op en ga je terug richting de luchthaven met een koffer vol met prachtige en bijzondere herinneringen. In verband met tijdsverschil kom je op dag 25 aan in Amsterdam.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen