Premium camperreis Los Angeles

Vliegen met KLM en een camper van Road Bear RV

€ 2.399 p.p. i
Exclusef: Eventuele verhogingen internationale en luchthavenbelasting

PREMIUM CAMPERREIS LOS ANGELES
Vliegen met KLM en een camper van Road Bear RV

 

Verlaten landschappen die doen denken aan de tijd van cowboys en indianen, rode rotsen en adembenemende natuurparken: dát is zuidwest-Amerika. Droom jij van een road trip over eindeloze wegen? Die wens gaat in vervulling als jij kiest voor een camperreis vanuit Los Angeles.

 

Tijdens een road trip langs de Amerikaanse westkust wisselen bruisende steden zich af met spectaculaire natuurparken die je állemaal wilt zien. Boek je deze pakketreis, dan sla je geen enkele highlight over: volg onze routesuggestie of bepaal je eigen route aan de hand van de landeninfo en reisverslagen op onze website.  

 

Jaarlijks trekt de glitter & glamour van de Amerikaanse filmindustrie honderden najagers van ‘The Big American Dream’ naar de westkust. Een toepasselijker beginpunt voor jouw droomvakantie dan de ‘City of Dreams’, is er niet! Begin je camperavontuur met een bezoek aan de filmstudio’s en bewonder optrekjes van sterren tijdens een eerste testrit met je camper over Mulholland Drive.

 

Ook in Joshua Tree National Park vind je sterren: door de beperkte lichtvervuling overnacht je hier onder een fonkelende hemel. De neonreclames van Las Vegas schitteren eveneens. Vervolg je road trip richting de gokstad langs het paarse gesteente van de Grand Canyon en de roodoranje rotsen van Bryce Canyon en Zion National Park. Eenmaal gearriveerd in Sin City waag je een gokje in één van de 75 casino’s en bewonder je de fonteinshow van het Bellagio Hotel. Of laat je door Elvis trouwen in een Wedding Chapel: in deze stad is niks te gek!  

 

Na een bezoek aan de reuzenbomen van Sequoia National Park en de bossen en watervallen van Yosemite National Park staat San Francisco op het programma. Het eten van Clam Chowder én een rondleiding over gevangeniseiland Alcatraz behoren hier tot de must do’s. Na een ritje in de beroemde cable car zeg je de zeeleeuwen op Pier 39 gedag en stap je in je camper richting je eindbestemming: Los Angeles. Geniet van een rit over panoramaroute Highway 1 langs goudgele stranden en ruige rotsen en speur over de waterlijn naar dolfijnen en zeehonden.

 

In de City of Angels neem je afscheid van je huis op wielen: hier wacht een hotelbed op je. Spendeer je laatste vakantiedag op het strand of in een park: in LA schijnt bijna altijd de zon!

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen