Over de route

Zie jij een camperreis door Amerika wel zitten? Boek dan onze rondreis ‘The Triangle’ en ga op road trip door het land van onbegrensde mogelijkheden. Wandel door de mooiste nationale parken, ervaar de diverse cultuur en natuur en bezoek de meest bruisende steden. Wij regelen de vluchten en de camper en jij bepaalt zelf je route en tempo.

 

Bang om iets te missen? Wij hebben een routesuggestie toegevoegd aan deze reis. Deze voorbeeldroute doet de belangrijkste highlights van je bestemming aan. Lees snel verder om erachter te komen hoe een camperreis door de Verenigde Staten eruit kan zien!

 

Amsterdam - New York

Jouw reis begint in ‘the city that never sleeps’ New York. Hier vind je alles wat je wenst voor enkele onvergetelijke dagen. Neem de avond van aankomst plaats op een van de stoeltjes op Times Square en laat je betoveren door de vele lichtjes. De volgende dag heb je keuze uit ontzettend veel bezienswaardigheden en activiteiten, breng bijvoorbeeld in de ochtend een bezoek aan het symbool van de vrije wereld: het Statue of Liberty en vervolgens aan Ellis Island. Hier leer je meer over de eerste immigranten die in de Verenigde Staten aankwamen en heb je een mooi uitzicht over de skyline van New York.

Na een lunch op een van de vele terrasjes wandel je door Central Park of geniet je van het uitzicht vanaf het Empire State Building. Heb je nog energie over? Bezoek dan in de avond een musical op Broadway. Kaarten hiervoor zijn onder andere te koop op Times Square bij de TKTS booth.

De volgende dag heb je alle tijd om meer van de stad te verkennen. Wandel door de diverse wijken als Little Italy, Chinatown, Greenwich Village en Soho of ga winkelen op Fifth Avenue. Dan breekt jouw laatste avond aan in New York, een heerlijk diner, een laatste blik op de skyline en de volgende ochtend neemt je afscheid van deze indrukwekkende stad.

New York - Los Angeles

Vandaag vlieg je naar Los Angeles, waar je direct de camper ophaalt en kunt beginnen aan een prachtige reis. Bekijk hier Beverly Hills, het Hollywood Sign en loop over de Walk of Fame.

Vervolgens reis je via Joshua Tree National Park naar de indrukwekkende Grand Canyon, een van de wereldwonderen die je de adem zal benemen. De zonsonderdang bij de rode zandsteenpilaren in Bryce Canyon National Park mag je ook niet missen. Het nabijgelegen Zion National Park met zijn prachtige uitzichtpunten is tevens een bezoek meer dan waard. Reis door naar Las Vegas waar je versteld zult staan van de pracht en praal. Bezoek een show en ga heerlijk uit eten.

Via de immense bomen in het Sequoia National Park kom je uit bij Yosemite National Park, waar de watervallen en granieten rotsen op jou wachten. In San Francisco maak je een ritje op de Cable Car en stop je bij Fisherman's Wharf voor een een hapje en een drankje. Fiets over de Golden Gate Bridge en zie de zeehonden in het zonnetje genieten bij Pier 39. Bezoek ook Alcatraz en leer meer over de geschiedenis van deze beruchte gevangenis. Via de schilderachtige kustroute Highway 1 rijd je terug naar de sterrenstad Los Angeles. In Los Angeles lever je de camper weer in voor jouw vlucht naar Florida.

 

Los Angeles - Miami

Na jouw camperreis vlieg je verder naar Miami waar je jouw reis per huurauto voortzet. Miami is een bruisende stad met South Beach als dé plek om te zien en gezien te worden. De boulevard is bezaaid met restaurants en hippe bars die uitkijken op de schitterende witte stranden en de helderblauwe zee. Op een steenworp afstand ligt het Everglades National Park. Wandel over de Anhinga Trail om verschillende vogelsoorten en alligators in de vrije natuur te zien. Vervolgens rijd je naar het mooie John Pennekamp Coral Reef State Park. Hier vaar je met een Glass Bottom Boat om op zoek te gaan naar koraal en kleurrijke vissen. Natuurlijk is snorkelen en duiken hier ook mogelijk.

In Key West hangt een bijzondere sfeer. Huur een scooter en rijd langs de kleurrijke Victoriaanse houten huizen en de poederwitte stranden. Bezoek in de avond het gezellige Mallory Square, waar straatmuzikanten en andere artiesten zich verzamelen om de bezoekers te vermaken. De prachtige route terug naar Miami is zeker geen straf. Links en rechts van je zie je regelmatig de Atlantische Oceaan en de Golf van Mexico! In Miami lever je de auto weer in waarna je terug vliegt naar Amsterdam.

Miami - Amsterdam

Na een fantastische en indrukwekkende reis kom je vandaag weer aan in Amsterdam. Tijdens de afgelopen 30 dagen heb je veel verschillende gebieden van de Verenigde Staten mogen ontdekken. Je hebt genoten van bruisende steden, mooie natuurparken en prachtige zandstranden. Ongetwijfeld kijk je met mooie herinneringen terug op deze reis.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Op dit moment zijn er geen data voor deze reis beschikbaar, vraag vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen