Relocationspecial CanaDream Montreal - Toronto of Halifax

LAST MINUTE, DUS OP=OP

21-DAAGSE RELOCATIONSPECIAL VAN MONTREAL NAAR TORONTO OF HALIFAX 

 

Zin in een reis door de prachtige herfstkleuren van de Indian Summer? Fan van rust en wilde dieren? En is jouw vakantieplezier niet onlosmakelijk verbonden met stralende zon en hoge temperaturen? Dan is de 21-daagse relocation die we in samenwerking met camperverhuurder CanaDream aanbieden, jou op het lijf geschreven.

 

Eerlijk is eerlijk: een camperreis door Oost-Canada in het najaar is niet voor iedereen. Sommige campings zijn al gesloten en de buitentemperatuur ligt vrij laag. Maar de herfstleuren zijn prachtig en er zijn nog enkele voordelen te noemen van een camperreis in het najaar: je ontwijkt de toeristenstroom en betaalt aanzienlijk minder.

 

Hoewel je campertype of basis van Run of Fleet* is, beschikken alle deelnemende campertypes over verwarming, een fornuis en magnetron, een vast bed, eigen sanitair**, een generator en zelfs zonnepanelen. Kortom: alles wat je nodig hebt om zelfvoorzienend te zijn en het behaaglijk te maken in jouw huis op wielen.

 

Jouw Canadese road trip begint in Montreal en eindigt in Toronto of Halifax. Na je vlucht van Amsterdam breng jij de eerste nacht op Canadese bodem door in een hotel nabij de luchthaven. De volgende dag haal je de camper op. Een medewerker van camperverhuurder CanaDream vertelt jou alles over het gebruik van je voertuig. Als jij even later als nieuwbakken camperaar de weg op gaat, kan je reis door de natuurpracht van Oost-Canada écht beginnen.

 

Welke route je neemt, is volledig aan jou. De afstand tussen Montreal en vooral Toronto is relatief kort, dus je hebt alle tijd om het tussenliggende natuurschoon in je op te nemen. Denk aan highlights als de Niagara Watervallen of het spotten van elanden en beren in Algoquin Provincial Park. Bezoek bruisende stad Ottawa en ga op avontuur door Franstalig Quebec, waar bij Tadoussac twaalf verschillende walvissoorten leven. Een stuk van het oosten van de Verenigde Staten meepikken kan ook: ‘Pine Tree State’ Maine is zeker een omweg waard!

 

Liever helemaal via Amerika rijden? Laat je dan inspireren door onze routesuggestie ‘De wonderen van het oosten’. Met behulp van dit voorbeeld, stel jij zelf de perfecte route via de VS samen. Vergeet niet een ESTA aan te vragen als je van plan bent om met je camper de grens tussen Canada en Amerika over te steken.

 

Aan alles komt een einde, dus ook aan jouw Canadese avontuur. Na het inleveren van je camper bij de verhuurder, vlieg je vanaf Toronto of Halifax weer naar huis.

 

*De verhuurder bepaalt ter plaatse welk campertype je toegewezen krijgt. Het is niet mogelijk hierin een voorkeur aan te geven. Het campertype is altijd geschikt voor het geboekte aantal personen.

 

**Het sanitair van je camper kan niet gebruikt worden bij temperaturen rond het vriespunt. Doe je dat wel, dan kunnen de leidingen bevriezen, met alle gevolgen van dien. Plan je route zorgvuldig zodat je onderweg de mogelijkheid hebt om (indien nodig) gebruik te maken van douches en toiletten op campings.

 

Let op:

  • Het betreft in dit geval een relocation. Je brengt dus geen gloednieuwe camper vanuit de fabriek naar een verhuurlocatie, maar een camper uit de bestaande vloot van het ene verhuurstation naar het andere. Lees alle verschillen tussen een zogenaamde testdrive en een relocation op onze pagina over wegbrengcampers.
  • Controleer of de camping waar je wilt overnachten, open is tijdens jouw reisperiode.

Lees ons blog ‘Buiten het seizoen op camperreis: de voor- en nadelen’ om een realistisch beeld te krijgen van wat je kunt verwachten als je besluit dit avontuur aan te gaan. Want een avontuur is het, en wat ons betreft één dat je niet wilt missen. 

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Exclusief lokale toeslagen en heffingen.
Op dit moment zijn er geen data voor deze reis beschikbaar, vraag vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen