Relocationspecial van Whitehorse naar Vancouver

Geniet van ongerept Canada

  • Avontuurlijk op pad met een 4WD Camper
€ 1.939 p.p.

RELOCATIONSPECIAL YUKON 
Geniet van ongerept Canada

 

'Larger than Life'. Dat is de slogan die de Canadese provincie Yukon gebruikt om zichzelf aan te prijzen. Wat daarmee wordt bedoeld is moeilijk in woorden uit te drukken. Je moet het gevoel van totale nietigheid zelf ervaren om te kunnen beamen: Yukon ís Larger than Life.

 

Voor een camperreis buiten de gebaande paden moet je in de Yukon zijn. Deze Canadese provincie is met zijn ruige, ongerepte en oneindige landschappen een waar paradijs voor natuurliefhebbers. Je vindt er gletsjers, toendra’s, bergtoppen, schilderachtige dorpjes, azuurblauwe meren en lege wegen. Daarnaast biedt de Yukon een thuis aan elanden, kariboes, herten, wolven, lynxen, vossen, arenden én beren. Grote kans dat jij tijdens jouw road trip één of meerdere van deze diersoorten spot!  

 

In 24 dagen van Whitehorse naar Vancouver

 

Tijdens een wandeling stop je even om van het uitzicht te genieten. Om je heen, stilte. Het enige dat je hoort is het ruisen van de bladeren en de geluiden van de natuur. Hier kom je helemaal tot rust. Yukon, Larger than Life, hier voel je het écht.

 

In Dawson City wordt de rust doorbroken, je treedt overdag in de sporen van de goudzoekers terwijl je in de avond geniet van een heerlijke maaltijd en vermakelijke can-can show. Onderweg drink je de lekkerste koffie en proef je de beste gebakjes op plekken waar je nooit had verwacht ze te vinden.

 

Je verdiept je in de geschiedenis van de First Nations en bezoekt musea en bekijkt te totempalen. Kleine nederzettingen en plaatsen van handel wisselen elkaar af en zijn een welkome afwisseling met de rust van de natuur.

 

Je eindigt in metropool Vancouver. Heerlijk wandelen en fietsen of je rond laten rijden door een bus, een koffie op het terras en wegkijken over het water. Hier kom je helemaal bij van de indrukken van de afgelopen weken. Met een koffer vol mooie herinneringen keer je weer terug naar huis.

 

Ga jij op wegbrengcamperavontuur door de Yukon? Wegbrengdeals worden aangeboden in het voor- en najaar, wat betekent dat je buiten het seizoen op camperreis gaat. Je beleeft je vakantie op een andere manier dan in het hoogseizoen. Benieuwd of deze manier van reizen bij jou past? Lees alle ins & outs over reizen buiten het seizoen in dit blog.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen