Relocationspecial West-Canada met Fraserway - Relocationspecial Vancouver - Edmonton met Fraserway

€ 1.359 p.p.

RELOCATIONSPECIAL VANCOUVER NAAR EDMONTON MET FRASERWAY

Ontdek West-Canada in een luxe camper van Fraserway tegen een spotprijs!

 

Heb jij nog geen plannen in het vroege voorjaar van 2024 en wil jij tegen een voordelig tarief een camper wegbrengen in Canada? Kies dan voor deze relocation vanuit Vancouver naar festivalhoofdstad Edmonton.

 

Edmonton is een relatief onontdekte camperbestemming. Geheel onterecht als je het ons vraagt, want de hoofdstad van Alberta is hét perfecte begin- of eindpunt voor een camperreis. In deze stad zul je je geen moment vervelen: het winkelcentrum van deze jonge en hippe stad is het grootste van Noord-Amerika en musea zijn alom vertegenwoordigd. De evenementenkalender van Edmonton, ook wel ‘Festival City’ genoemd, is het hele jaar door goed gevuld.

 

Tijdens onze relocationspecial naar Edmonton ervaar je Canada in haar meest pure vorm. Na een comfortabele vlucht met KLM en een eerste hotelovernachting, trek jij er 17 dagen met je huurcamper op uit. Zo geniet je in Osoyoos van één van de vele wijnproeverijen. Bezoek bijvoorbeeld La Stella Winery, een sfeervolle plek met uitstekende wijn. De villa van La Stella geeft je het gevoel alsof je in het binnenland van Spanje bent. In Banff National Park zie je hoe de Rocky Mountains weerspiegeld worden in het turkooizen wateroppervlak van Lake Louise en rijd je over de Bow Valley Parkway tot aan de Johnston Canyon. Hier is duidelijk te zien dat Banff het oudste nationale park van Canada is: de diepe kloof met zijn overhangende wanden en dramatische watervallen zijn het gevolg van jarenlange erosie.

 

Vervolg je camperreis over de wereldberoemde panoramaweg ‘Icefields Parkway’, die naar Jasper National Park leidt. Onderweg word je getrakteerd op blauwe meren, watervallen en gletsjers. Neem de Skytram naar de top van Whistlers Mountain en laat je tot je knieën wegzakken in de eeuwige sneeuw terwijl je geniet van een prachtig uitzicht over Jasper Village. Boven Jasper National Park vind je de op één na donkerste hemel ter wereld. Als ‘Dark Sky Preserve’ minimaliseert Jasper lichtvervuiling, waardoor je ’s avonds en ’s nachts geniet van een heldere sterrenhemel.

 

Sluit je camperreis af in de achtertuin van Edmonton: Elk Island National Park. Zoals de naam al doet vermoeden leven er een hoop ‘elk’ (wapiti) in dit park. Daarnaast vind je er één van de grootste bizonpopulaties van Noord-Amerika. Wil jij dé festivalstad van Canada ontdekken? Plan dan voor het inleveren van je camper wat tijd in Edmonton en laat je betoveren door deze veelzijdige stad.

 

DUUR

 

Jouw reis langs de hoogtepunten van West-Canada start in Vancouver. Na een rechtstreekse vlucht met KLM vanuit Amsterdam overnacht je in een comfortabel hotel nabij de luchthaven. De volgende dag word je door Fraserway opgehaald bij jouw hotel en naar het verhuurstation gebracht waar je de camper in ontvangst gaan nemen. Vervolgens heb je 17 dagen de tijd om de schitterende natuur van West-Canada te ontdekken. Na het inleveren van je camper in Edmonton word je door de camperverhuurder naar de luchthaven gebracht en brengt KLM je met een rechstreekse vlucht terug naar Amsterdam, waar je vanwege het tijdsverschil op je 19e reisdag arriveert.

 

OP REIS IN HET VROEGE VOORJAAR

 

Zie jij het wel zitten om deze reis te maken? Lees voor je je laat verleiden door de gunstige prijzen, nog even verder.

 

Het vroege voorjaar is een bijzondere periode om Canada te bezoeken: de natuur ontwaakt en de eerste trekvogels keren huiswaarts. Walvissen laten zich dicht aan de kust zien en smeltwater veroorzaakt majestueuze watervallen. Beren komen net uit hun winterslaap en houden zich nog in de laaggelegen gebieden op. Maar op camperreis door Canada in april en mei betekent ook dat het nog koud kan zijn en dat nog niet alle campings zijn geopend.

 

Kies je voor een vertrekperiode tot medio mei? Controleer dan of de camping waar je wilt overnachten open is tijdens jouw reisperiode en wees je er bewust van dat je bij vorst niet alle faciliteiten van je voertuig kunt gebruiken. Lees wat een wegbrengcamper precies is op onze wegbrengcamperpagina en bekijk ons blog ‘Buiten het seizoen op camperreis: de voor- en nadelen’ om een realistisch beeld te krijgen van wat je kunt verwachten als je besluit dit avontuur aan te gaan. Want een avontuur is het, en wat ons betreft één dat je niet wilt missen!

 

OP = OP

 

Wil jij met Fraserway op camperreis door de schitterende natuur van West-Canada? Wacht dan niet te lang met boeken: er is maar een beperkt aantal campers beschikbaar. We bieden deze relocation aan zolang de voorraad strekt!

 

NOG EVEN DIT: 
Het betreft een relocation. Je brengt dus geen gloednieuwe camper vanuit de fabriek naar een verhuurlocatie, maar een camper uit de bestaande vloot van het ene verhuurstation naar het andere. Lees alle verschillen tussen een zogenaamde testdrive en een relocation op onze pagina over wegbrengcampers.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen