Rondreis Nieuw-Zeeland en tropisch Fiji - Matamanoa Island Resort

Camperreis Nieuw-Zeeland en relaxen op Fiji

Matamanoa Island
  • 7 dagen in luxe resort op Fiji
  • Camper van premiumverhuurder Maui
  • Perfecte combinatie tussen ontdekken en ontspannen

Deze ultieme reis begint met een vlucht met een overstap in Hong Kong naar Auckland. Aangezien dit een langere overstap is kun je ervoor kiezen om de stad in te gaan, een dagkamer te nemen om uit te rusten of op een van de lounges op de luchthaven gebruik te maken. Laat dit ons weten, dan kunnen we dit naar jouw wens invullen.


Bij aankomst in Auckland haal je direct de camper op. In Nieuw-Zeeland reis je 25 dagen in jouw camper door het Noorder- en Zuidereiland en bezoek je de schitterende natuur van dit land. Op het Noordereiland zul je genieten van de volgende highlights: borrelende modderpoelen in de omgeving van Rotorua, verschillende kleine eilandjes in de Bay of Islands en een uniek landschap in Tongariro National Park.


Nadat je de ferryovertocht van het Noordereiland naar het Zuidereiland hebt gemaakt, kun je gaan genieten van de wonderen van Zuidereiland. Breng een bezoek aan Abel Tasman, reis door via de Pancake Rocks naar Franz Josef gletsjer. Daarna kun je doorreizen naar de hoogste berg van Nieuw-Zeeland, Mount Cook welke is gelegen aan het prachtige lichtblauwe meer Lake Pukaki. Daarnaast mag een boottocht door het prachtige Milford Sound ook niet ontbreken tijdens jouw camperreis. Kortom, Nieuw-Zeeland heeft een grote diversiteit aan natuurschoon.


De volgende prachtige bestemming die je tijdens deze fantastische combinatiereis bezoekt is Fiji. Kom hier volledig tot rust, ga duiken door het zachte koraal en geniet van de ongerepte natuurlijke omgeving van het land. In deze reis is het Matamanoa Island Resort opgenomen dat op het gelijknamige exclusieve eiland ligt.


Kun je het voorstellen? In 35 dagen twee prachtige vakantiebestemmingen als Nieuw-Zeeland en Fiji ontdekken? Deze reis is de perfecte combinatie. Vertrek & prijzen hiervan op aanvraag.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Op dit moment zijn er geen data voor deze reis beschikbaar, vraag vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen