Rondreis Vancouver en Vancouver Island

Ontdek British-Columbia

€ 1.009 p.p. i
Exclusief: Transfer hotel - verhuurder & verhuurder - hotel, eventuele verhoging in de luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen.

Geniet van een prachtige 16-daagse camperreis door Vancouver en Vancouver Island. Je vliegt vanaf Amsterdam naar Vancouver waar je 1 nacht zal verblijven.


De volgende dag haal je de camper op bij de verhuurder. Je hebt de komende dagen zelf de tijd om alles te bekijken en je kan zelf beslissen waar je naar toe gaat. British Columbia heeft ontzettend veel mooie nationale en provinciale parken. Maar in het najaar is het nog een zeer aangenaam temperatuur op Vancouver Island, dus neem de ferry richting Vancouver Island waar je prachtige bestemmingen gaat bezoeken zoals de Wild Pacific Trail in Ucluelet en ga met een postvliegtuig mee in Campbell River. De ferryovertocht van Vancouver naar Vancouver Island en terug zit inbegrepen in de reis. Ontdek de mooie stad Victoria, Inner Harbour is het oudste en een van de mooiste delen van de stad en hier is de hele stad ook omheen gebouwd. Ga walvissen spotten in de omgeving, dit is mogelijk op veel verschillende plekken op het eiland en het is een geweldige ervaring.


Na 13 dagen met de camper komt er helaas een eind aan het mooie avontuur in British Columbia, je levert de camper weer in bij de verhuurder en overnacht een laatste nacht in een hotel nabij de luchthaven. De volgende dag vlieg je terug naar Amsterdam waar je de een dag later zal arriveren.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen