Special one-way CanaDream Toronto - Montreal

OP=OP

€ 1.179 p.p. i
Exclusief: Eventuele verhogingen in luchthaven of internationale toeslagen, transfer van hotel naar verhuurder en verhuurder airport

CAMPER FRIDAY DEAL

Boek jij deze reis tijdens het Camper Friday Weekend (25 t/m 27 november 2022)? Dan krijg je bij je boeking de volgende Camper Friday extra's:

  • Géén reserveringskosten (t.w.v. € 39,50)*
  • Tim Hortons cadeaukaart (t.w.v. CAN$ 20,-)
  • 1 waterdichte Air Canada-tas; ideaal om je waardevolle spullen droog te houden tijdens een bezoek aan de Niagara Falls!
  • Kans op een Foto Op Forex van Fotofabriek.nl (t.w.v. € 22,99)**

*Na het boeken ontvang je een aangepaste factuur
**Inbegrepen bij de eerste drie Camper Friday boekingen die we binnen krijgen

 

17-DAAGSE SPECIAL ONE-WAY TORONTO – MONTREAL  

 

Nog geen plannen in april of mei? Fan van rust en wilde dieren? En is jouw vakantieplezier niet onlosmakelijk verbonden met stralende zon en hoge temperaturen? Dan is de 17-daagse wegbrengcamperreis die we in samenwerking met camperverhuurder CanaDream aanbieden, jou op het lijf geschreven.

 

Eerlijk is eerlijk: een camperreis door Oost-Canada in het voorjaar is niet voor iedereen. Nog niet alle campings zijn geopend, de buitentemperatuur ligt vrij laag en het regent nog geregeld. Maar buiten dat het wel iets heeft, dat tikkende geluid op het dak van je camper, zijn er nog enkele voordelen te noemen van een camperreis in het vroege voorjaar: je ontwijkt de toeristenstroom, betaalt aanzienlijk minder en tijdens de lente laten walvissen zich dicht aan de kustlijn zien. De nationale ijshockeycompetitie loopt tot juli, dus met een beetje geluk kun je een wedstrijd meepikken in Ottawa of eindbestemming Montreal. En wat dacht je van de prachtige watervallen die ontstaan door smeltende sneeuw?

 

Hoewel je campertype of basis van Run of Fleet* is, beschikken alle deelnemende campertypes over verwarming, een fornuis en magnetron, een vast bed, eigen sanitair**, een generator en zelfs zonnepanelen. Kortom: alles wat je nodig hebt om zelfvoorzienend te zijn en het behaaglijk te maken in jouw huis op wielen.

 

Jouw Canadese road trip begint in Toronto en eindigt in Montreal. Na je vlucht van Amsterdam breng jij de eerste nacht op Canadese bodem door in een hotel nabij de luchthaven van deze provinciehoofdstad. De volgende dag haal je de camper op. Een medewerker van camperverhuurder CanaDream vertelt jou alles over het gebruik van je voertuig. Als jij even later als nieuwbakken camperaar de weg op gaat, kan je reis door de natuurpracht van Oost-Canada écht beginnen.

 

Welke route je neemt, is volledig aan jou. De afstand tussen Toronto en Montreal is relatief kort, dus je hebt alle tijd om het tussenliggende natuurschoon in je op te nemen. Rijd vanuit Toronto naar de Niagara Watervallen, waarna je elanden en beren spot in Algoquin Provincial Park. Bezoek bruisende stad Ottawa en ga op avontuur door Franstalig Quebec, waar bij Tadoussac twaalf verschillende walvissoorten leven. Een stuk van het oosten van de Verenigde Staten meepikken voordat je koers zet naar je eindbestemming Montreal kan ook: ‘Pine Tree State’ Maine is zeker een omweg waard!

 

Liever helemaal via Amerika rijden? Laat je dan inspireren door onze routesuggestie ‘De wonderen van het oosten’. Met behulp van dit voorbeeld, stel jij zelf de perfecte route via de VS samen. Vergeet niet een ESTA aan te vragen als je van plan bent om met je camper de grens tussen Canada en Amerika over te steken.

 

Aan alles komt een einde, dus ook aan jouw Canadese avontuur. Na het inleveren van je camper bij de verhuurder, vlieg je vanaf Montreal weer naar huis. Wil jij ‘het Parijs van Canada’ nog zien voor je vertrekt? Zorg dan dat je een dag eerder in Montreal arriveert. In deze Europees aandoende stad kun je heerlijk eten, winkelen en musea bezoeken. Daarnaast staat de provinciehoofdstad bekend om haar levendige entertainmentscene. Hier zul je je geen seconde vervelen!

 

*De verhuurder bepaalt ter plaatse welk campertype je toegewezen krijgt. Het is niet mogelijk hierin een voorkeur aan te geven. Het campertype is altijd geschikt voor het geboekte aantal personen.

 

**Het sanitair van je camper kan niet gebruikt worden bij temperaturen rond het vriespunt. Doe je dat wel, dan kunnen de leidingen bevriezen, met alle gevolgen van dien. Plan je route zorgvuldig zodat je onderweg de mogelijkheid hebt om (indien nodig) gebruik te maken van douches en toiletten op campings.

 

Let op:

 

  • Het betreft in dit geval een relocation. Je brengt dus geen gloednieuwe camper vanuit de fabriek naar een verhuurlocatie, maar een camper uit de bestaande vloot van het ene verhuurstation naar het andere. Lees alle verschillen tussen een zogenaamde testdrive en een relocation op onze pagina over wegbrengcampers.
  • De camperverhuurder staat kosteloos annuleren niet toe. Deze reis valt dus buiten de Flexibele annuleringsregeling
  • Alle bestuurders moeten 21 jaar of ouder zijn op het moment van ophalen.
  • Vanwege de grote vraag en beperkte beschikbaarheid, wordt er niet afgeweken van de aangeboden reisduur en -data.
  • Mei is een bijzondere periode om Oost-Canada te bezoeken: de natuur ontwaakt en de eerste trekvogels keren huiswaarts. Walvissen laten zich dicht aan de kust zien en smeltwater veroorzaakt majestueuze watervallen. Maar op camperreis door Canada in het vroege betekent ook dat het nog koud kan zijn en dat nog niet alle campings zijn geopend. Controleer daarom of de camping waar je wilt overnachten, open is tijdens jouw reisperiode. Op de speciale Winterverhuur-pagina van CanaDream lees je alles over een kampeervakantie in Canada buiten het seizoen en vind je per provincie een plattegrond met wintercampings.

Lees ons blog ‘Buiten het seizoen op camperreis: de voor- en nadelen’ om een realistisch beeld te krijgen van wat je kunt verwachten als je besluit dit avontuur aan te gaan. Want een avontuur is het, en wat ons betreft één dat je niet wilt missen. 

VERTREKDAGEN & PRIJZEN