Stopover Toronto en camperreis West-Canada

De beste combi van Oost- en West-Canada

 • 18 dagen met premium camper van Fraserway
 • Autohuur naar Niagara Falls
 • Gratis excursies Ice Explorer en Glacier Skywalk!
 • 4-daagse stopover in Toronto
€ 1.179 p.p. i
Exclusief: transfer luchthaven - hotel in Toronto, evt. verhoging in luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen

Speciaal voor jou hebben wij deze reis samengesteld met twee excursie bij de Icefields Parkway. Hoe ziet deze reis er nou in het kort uit?

  ✔ Citytrip Toronto met autohuur richting Niagara Falls
  ✔ Doorvlucht naar West-Canada 
  ✔ Camperreis met premium camper van Fraserway
  ✔ Twee excursies bij de Icefields Parkway

Vanaf Amsterdam vlieg je naar Toronto waar je de eerste drie nachten in een hotel in de stad verblijft. De dag van aankomst en de tweede dag heb je alle tijd om de highlights van deze wereldstad te ontdekken. Huur een fiets en bezoek de highlights, pak de lift naar de top van de CN-Tower of struin door de straten van het gezellige Kensington Market.

Op dag 3 haal je de auto om richting de immense Niagara Falls te gaan. Je zal je ogen uitkijken en verbijsterd staan van het natuurgeweld van de watervallen. Neem de boot Hornblower Voyage to the Falls om de prachtige watervallen van dichtbij te zien of om van boven te watervallen te zien kun je het beste de Skylon Tower bezoeken. Dezelfde avond rijd je weer terug richting Toronto en lever je de auto downtown weer in. Een dag later heb je nog de tijd om leuke souverniers te kopen of hapje te eten bij een van de vele restaurants, in de avond vlieg je door naar Calgary voor de campertrip. 


In Calgary slaap je nog een nachtje in een hotel nabij de luchthaven om de volgende dag het camperavontuur te gaan starten. Calgary is de perfecte startplaats om een camperreis door de immense Rockies van Canada en andere highlights van West-Canada te starten. Bezoek Banff National Park en rijd via de Icefields Parkway richting Jasper National Park. Je geniet van adembenemende gletsjers, meren, bossen en bergen. Bij de Icefields Parkway stop je bij de Athabasca Glacier, hier stap je op de Ice Explorer en wandel je over de immense gletsjer. Een stukje verder aan deze weg loop je over de Skywalk en zie je door het glas onder je de Columbia Icefield. Deze twee activiteiten hebben wij voor je gratis inbegrepen. Dit zijn slechts enkele van de vele spectaculaire momenten die je mee zal maken in Canada.


Na 18 dagen lever je de camper in Calgary weer in bij de verhuurder en vlieg je dezelfde dag nog terug naar Amsterdam. 

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.