Sunshine State Florida

De zon opzoeken tijdens de wintermaanden in Nederland

€ 1.069 p.p. i
Exclusief: resortfee ca. $30-60,- p.k.p.n. excl. tax, alle transfers, evt. verhoging luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen

 

Parelwitte stranden met wuivende palmbomen en een schitterende blauwe zee, dat is waar je aan denkt bij Florida. En dat is er dan ook volop te vinden! Maar er is meer. Deze route neemt je mee langs de kust van Florida, van de pretparkhoofdstad Orlando naar het historische St. Augustine, vervolgens via het John F Kennedy Space Center richting het bruisende Miami. De zonovergoten Florida Keys en het moerassige Everglades National Park en de prachtige zandstranden aan de westkust van Florida bezoek je op je terugweg naar Orlando. Een geweldige route, waarbij je vele highlights van de Sunshine State bezoekt.

 

Deze reis begint en eindigd in de stad Orlando, bij aankomst in Florida overnacht je de eerste nacht in een hotel nabij de luchthaven. De volgende dag ga jij je huisje op wielen ophalen bij de verhuurder Road Bear RV. 
Je kan de route volgen die wij adviseren maar uiteraard ben jij helemaal vrij om te gaan en staan waar je wilt tijdens de camperreis.

 

Wie wil dat nu niet in de wintermaanden naar het zonnige Florida? Wacht niet te lang en boek deze leuke maar vooral bijzondere camperreis.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen