Superdeal West-Canada

Wees er snel bij want OP=OP

€ 1.569 p.p. i
Exclusief: Eventuele verhogingen in internationale en luchthavenbelasting

SUPERDEAL WEST-CANADA 

 

Altijd al tegen een gunstige prijs naar Canada gewild? En nog geen vakantieplannen in het voorjaar van 2023? Lees dan snel verder, want in samenwerking met premium camperverhuurder Fraserway bieden wij een camperreis aan tegen wel héél voordelige tarieven!

 

Deze 22-daagse reizen met vertrekdata 7 mei 2023 begint in het Canadese Vancouver. Hoewel… Eigenlijk start de vakantie al op het moment dat je boekt! Van het moment dat jij op ‘reserveren’ drukt tot het moment dat jij door de automatische deuren Schiphol binnen stapt: in je hoofd ben jij al maanden onderweg. Nu boeken betekent extra lang genieten van jouw voorgenomen reis, want alle voorbereiding en voorpret dragen bij aan een ultieme reisbeleving!

 

Na je directe vlucht van Amsterdam naar Vancouver breng jij de eerste nacht op Canadese bodem door in een hotel nabij de luchthaven van de grootste stad van British Columbia. De volgende dag kun je dan fris en fruitig de camper ophalen. Een medewerker van premium camperverhuurder Fraserway vertelt jou alles over het gebruik van je huis op wielen. Als jij even later als nieuwbakken camperaar de weg op gaat, kan je reis door de natuurpracht van West-Canada écht beginnen.

  

Ga jij voor de rondreis Vancouver – Vancouver? Goede keuze! Jij gaat een onvergetelijke tijd tegemoet in Canada. Je camper staat maar liefst 3000 km tot je beschikking. Kies voor een road trip langs de ongerepte natuur van Vancouver Island en de Sushine Coast of combineer Vancouver Island met een bezoek aan bovenstaande nationale parken. Of laat je verrassen door één van onze andere routesuggesties door West-Canada! Er is zó veel te zien en te doen. Tip: probeer niet binnen korte tijd zo veel mogelijk highlights af te vinken, maar neem de tijd om de parken en bezienswaardigheden die je écht wilt zien, van voor tot achter te ontdekken.

 

Aan alles komt een einde, dus ook aan jouw Canadese avontuur. Na het inleveren van je camper bij de verhuurder, vlieg je vanaf Vancouver terug naar Amsterdam met een koffer vol souvenirs en een hoofd vol herinneringen.

 

Let op! Voor veel mensen is mei de ideale maand om West-Canada te bezoeken: de bergtoppen zijn bedekt onder een deken van sneeuw, de halfbevroren meren liggen er prachtig bij en de natuur begint te ontwaken. Maar op camperreis door Canada in mei betekent ook dat het nog koud kan zijn en dat nog niet alle campings zijn geopend. Controleer daarom of de camping waar je wilt overnachten, open is tijdens jouw reisperiode. Lees ons blog ‘Buiten het seizoen op camperreis: de voor- en nadelen’ om een realistisch beeld te krijgen van wat je kunt verwachten als je besluit dit avontuur aan te gaan. Want een avontuur is het, en wat ons betreft één die je niet wilt missen.

 

Deze reis is op basis van 'Run of Fleet'. Dit betekent dat de verhuurder ter plaatse bepaalt welk campertype je toegewezen krijgt. Het is niet mogelijk hierin een voorkeur aan te geven. Het campertype is altijd geschikt voor het geboekte aantal personen.

 

VERTREKDAGEN & PRIJZEN