Campers - Sydney, Outback en de oostkust van Australië

€ 2.639 p.p. i
Exclusief: alle transfers (luchthaven-hotel-camperverhuurder), kosten maken enkele reis AU$165,-, evt. verhoging luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen.

Venturer 2 Berth van Britz

Bijzonderheden
2WD, Luifel, Vrije doorloop, Automaat, Dieselmotor
Uitrusting
Magnetron, Air Conditioning (bestuurders cabine), Air Conditioning, Koelkast, Vriezer, Radio, CD speler, TV, DVD, Douche, Toilet
Lengte
700 cm
Passagiers
Maximaal 2

De TV kan alleen gebruikt worden om DVD's mee te kijken.

1 Stoelverhoger kan geplaast worden in dit voertuig. Het is mogelijk deze te huren, klik hier voor de prijs.
Babystoeltjes kunnen niet in dit campertype geplaatst worden.
Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van stoelverhogers.

De camper beschikt over een slide-out BBQ.

Bedden in deze camper

LengteBreedte
Tweepersoonsbed191 cm178 cm

Foto's

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid. Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Travelhome.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen