30+ jaar
3.29.0.7@P-CD06 (201126 0855)

Campers - Travelhome favoriet West-Canada met citytrip Toronto

€ 1.309 p.p. i
Exclusief: transfer luchthaven - hotel in Toronto, evt. verhoging in luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen

MH-A Motorhome van CanaDream

Bijzonderheden
2WD, Vrije doorloop, Hoogslaper, Slide-out, Automaat
Uitrusting
Douche, Toilet, Magnetron, Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), Radio, CD speler, USB-aansluiting, Koelkast, Vriezer, Generator
Lengte
820 - 1000 cm
Passagiers
Maximaal 6

Kinderstoeltjes kunnen in dit campertype geplaatst worden. Het is mogelijk deze te huren, klik hier voor de prijs.
Let op! Het is niet aanbevolen om in dit campertype babystoeltjes of stoelverhogers te installeren ivm het ontbreken van een 3-puntsgordel.
Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van kinderstoeltjes, babystoeltjes en stoelverhogers in dit campertype.

Indien de camper beschikt over een luifel is het niet toegestaan om deze te gebruiken.

Bedden in deze camper

LengteBreedte
Tweepersoonsbed188 cm152 cm
Dinette168 cm104 cm
Hoogslaper180 cm76 cm
Hoogslaper180 cm76 cm

360° tour

Video

Foto's

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid. Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Travelhome.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen