Twee weken West-Amerika vanuit Las Vegas

Ontdek dé nationale parken van West-Amerika

  • Rechtstreekse vluchten met KLM
  • Verblijf op de Strip van Las Vegas
€ 1.079 p.p. i

Exclusief: milieuheffing $7, resortfee ca. US$30-60,-, alle transfers, evt. verhoging in de luchthavenbelasting en (internationale) toeslagen.  

Je vertrekt van Amsterdam naar Las Vegas waar je de eerste nacht in een hotel op de beroemde Strip verblijft. Wanneer jij de stad gaat verkennen, kijk je jouw ogen uit. Wandel langs de vele grote hotels, bekijk spectaculaire fonteinenshows, waag een gokje in een van de vele casino's, bekijk een kopie van de Eifeltoren en waan je in Venetië door de gondels die varen door heuse Venitiaanse grachten. De volgende dag vertrek je om jouw camper op te halen bij de verhuurder Cruise America. Je beschikt de komende 11 dagen over een comfortabele camper die van alle gemakken is voorzien.


Welke route je rijdt, is geheel aan jou. Enkel de ophaal- en inleverplaats én de data van de camper staan vast. Jouw bezoek aan West-Amerika is niet compleet zonder een bezoek aan de verschillende prachtige nationale parken. Bekijk de immense rotspartijen in Zion National Park, in Bryce Canyon National Park bezichtig je de rode torentjes en in de parken Arches, Canyonlands en de Grand Canyon geniet je van de prachtige vergezichten. Wat je ook niet mag overslaan zijn de parken Capitol Reef en Monument Valley. In twee weken bezoek je ze allemaal. Deze parken liggen op relatief korte reisafstand van elkaar waardoor ze goed te combineren zijn in deze 14-daagse reis.


Na 11 dagen is het tijd om je camper weer in te leveren en nog een laatste nacht te genieten van Viva Las Vegas. De volgende dag vlieg je weer terug naar Amsterdam.


Wil je meer weten over de route die je zou kunnen rijden? Lees dan eens deze routesuggestie voor 14-dagen West-Amerika!

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen